Υλικά: 1 μικρό μαρούλι (είναι προαιρετικό) 300gr μικρές γαρίδες 1 κούπα μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 1 κούπα καλαμπόκι κονσέρβα 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση Εκτέλεση: Ανακατεύουμε την κέτσαπ με την μαγιονέζα,μέχρι να αποκτήσει η σως, ροζ χρώμα.
Πλένουμε καλά το μαρούλι και το κόβουμε σε κομματάκια. Βράζουμε τις γαρίδες για 10 λεπτά σε νερό με αλάτι, ξύδι και κύβο λαχανικών.Αν δεν είναι ήδη καθαρισμένες , τις καθαρίζουμε και τις προσθέτουμε στο μπολ της σαλάτας με την σως και το μαρούλι. Τέλος στραγγίζουμε το καλαμπόκι και το βάζουμε στην σαλάτα μας μαζί με τα ντοματίνια.Ανακατεύουμε και είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε.