
Πλένουμε το κρέας, το σουρώνουμε και το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να αλλάξει χρώμα, με προσοχή μην κολλήσει. Το σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το knor και τις φρέσκιες ντομάτες. Κλείνουμε την χύτρα και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά. Όταν το μοσχάρι είναι έτοιμο,το βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το κριθαράκι και ένα με δύο ποτήρια νερό. Το βράζουμε περίπου για είκοσι λεπτά και συμπληρώνουμε νερό αν χρειαστεί. Bon appetit! Katia