.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

London Fashion Week! Δες πρώτη ποια μαλλιά θα είναι hot την Άνοιξη του 2012!

Νατάσα Μπερέκου




    Η Άνοιξη σου φαίνεται ακόμη πολύ μακριά; Τι θα έλεγες να την μετρούσαμε σε δεκαήμερα (κόλπο που αγαπώ να κάνω όταν ανυπομονώ κάτι να έρθει!). Είναι μόλις 15 δεκαήμερα. Μμμμ... ok ίσως και λίγο περισσότερο! Μάλιστα, σε κάποιες μητροπόλεις της μόδας η Άνοιξη έχει έρθει ήδη. Στην Νέα Υόρκη το fashion week Spring/ Summer 2012 έριξε αυλαία (δες εδώ όλα τα beauty trends όπως τα καταγράψαμε) ενώ το Λονδίνο ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου και έκλεισε λίγες μέρες πριν, συγκεκριμένα στις 20 του μήνα.

    Τι είδαμε; Ποια μαλλιά ξεχώρισαν; Ποια θα είναι τα trends της Άνοιξης τα οποία (γιατί όχι;) θα φορέσεις πρώτη τώρα; Το team της L’Oréal Professionnel ανέλαβε την δημιουργία hair styling για τα περισσότερα catwalks κι εμείς χάρη σ'εκείνη τρυπώσαμε backstage.

    PS: κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα σου και απόλαυσε εικόνες από εβδομάδα μόδας του Λονδίνου! Σου δίνουμε όλα τα trends έτσι όπως παρουσιάστηκαν κάθε μέρα. Στο τέλος αυτού του άρθρου θα νιώσεις σαν να ήσουν εκεί και θα δείξεις στις άλλες πόσο διαβασμένη είσαι σε σχέση με τα trends που ΘΑ έρθουν!



    Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 

    Daks
    Στον οίκο Daks o Luke Hersheson που δημιούργησε τα hair looks άντλησε έμπνευση από τις ασπρόμαυρες ταινίες των 50's. Το αποτέλεσμα ήταν ένα elagant look με έντονη γυαλάδα!

    Αshish

    Eδώ ο James Rowe, δημιούργησε μια θηλυκή έντονη χωρίστρα που κατέληγε σε χαλαρή πλεξίδα. Το αποτέλεσμα θύμιζε έντονα κορίτσια που έχουν μόλις επιστρέψει από έναν περίπατο σε ένα λειβάδι με παπαρούνες. Για το συγκεκριμένο χτένισμα χρησιμοποίησε το techni art Pli της L'Oreal Professionnel φυσικά, και μια βούρτσα.

    Εmilio de le Marena

    Εδώ τα μαλλιά θύμιζαν κάτι ανάμεσα σε skater της δεκαετίας του '90 και geisha. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε δύο σφιχτά ponytail το ένα στην κορυφή και το άλλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

    Vivienne Westwood Red Label 



    Η Vivienne Westwood είναι αρκετά εκκεντρική από μόνη της! Οι επιλογές της στα fashion shows δεν θα μπορούσαν να φωνάζουν κάτι άλλο από εκκεντρικότητα! Ο top hair stylist Malcolm Edwards δημιούργησε όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά looks όλα εμπνευσμένα από την grecian chic λογική και την Μαρία Αντουανέτα.
    Κι ένα backstage gossip: η Pamela Anderson ήταν στις πρώτες θέσεις. Φυσικά, αφού με την Vivienne είναι στενές φίλες!

    Kυριακή 18 Σεπτεμβρίου 

    Richard Niccol

    Το mood στα backstage αλλά και στο catwalk του οίκου ήταν χαλαρό. Κάτι που επηρέασε φυσικά και το hair styling. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό bun που έμοιαζε να το έχουν δημιουργήσει τα κορίτσια μόνα τους. Το όλο look εξέφραζε τον μινιμαλισμό της δεκαετίας του '90 και την anti-salon διάθεση.Τα μαλλιά πιάστηκαν αρχικά σε ένα χαμηλό και χαλαρό ponytail το οποίο μεταμορφώθηκε σε σινιόν με δύο και μόνο τσιμπιδάκια. Κάποιες μπροστινές τούφες έπεφταν ανέμελα στο πρόσωπο. Το motto; Όσο πιο χαλαρά τόσο πιο καλά!

    Ηοlly Fulton

    Ένα sexy, ελαφρώς πλούσιο και με 70's επιρροές wavy look με ένα dry τελείωμα. Πώς το δημιούργησε ο Luke Hersheson; Ο Luke χρησιμοποίησε για κάθε μοντέλο το Play Ball Texture Tonic (χρησιμοποίησε περισσότερο από μισό μπουκάλι σε κάθε styling!) και στέγνωσε με σεσουάρ. Έπειτα, δημιούργησε μια χωρίστρα στη μέση κι έκανε ψαλίδι για μπούκλες από το μέσο του μήκους των μαλλιών και κάτω. Τέλος, τα μαλλιά βουρτσίστηκαν εκατοντάδες φορές προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το frizzing effect.

    Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 

    Acne

    Το τελευταίο fashion show της Δευτέρας αποδείχθηκε εφιάλτης για τον Paul Hanlon, top hair stylist, καθώς τα περισσότερα μοντέλα συγκεντρώθηκαν καθυστερημένες μετά και τα υπόλοιπα fashion shows. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δικαίωσε άπαντες!
    Πηγή έμπνευσης ήταν τα κορίτσια- επαναστάτες που αντιμετωπίζουν με μια cool διάθεση τη μέρα. Για το συγκεκριμένο look επιστρατεύτηκαν δεκάδες ανοιχτόχρωμες τρέσες που έδωσαν όγκο στα μαλλιά. Φυσικά και το τελείωμα ήταν, τι άλλο; Ατημέλητο.

    Pringle of Scotland



    Ένας από τους κλασικότερους βρετανικούς οίκους θέλησε να εκφράσει έναν χαλαρό αέρα με παριζιάνικο twsit. Χωρίστρα στη μέση κι ένα loose χαμηλό πιάσιμο ήταν το hairstyling που επέλεξε για να πλαισιώσει τα ρούχα του.

    Amanda Wakely 
    O συγκεκριμένος οίκος αγαπά να δείχνει στα fashion shows τους μη θεατρικά looks που ταιριάζουν σε γυναίκες που κυκλοφορούν εκεί έξω, δηλαδή εμείς! Ωστόσο, αυτή την σεζόν πηγή έμπνευσης αποτέλεσμα και η Nancy ‘Slim’ Keith, fashion icon των 50's. Και για να ξέρεις για ποια μιλάμε, δες παρακάτω...



    Τα μαλλιά που μας πρότεινε ο συγκεκριμένος οίκος ήταν χωρίστρα στη μέση με μια κλασική πλεξίδα ανάμεσα στην οποία πλέχτηκε μαύρο ζέρσεϊ ύφασμα.

    Danielle Scutt



    Tα ρούχα του οίκου ήταν αρκετά αυστηρά γι' αυτό και αποστολή του hair stylist ήταν να δώσει ένα cute touch στο total look. Η κλασική γαλλική πλεξίδα έκανε την δουλειά της με το παραπάνω. Τα μαλλιά τραβήχτηκαν όλα προς τα πίσω, πλέχτηκαν όπως έπρεπε και τέλος το Gloss Control από την σειρά techni art της L'Oreal Professionnel απέδωσε με το παραπάνω την απαιτούμενη λάμψη. Η πιο sleek γαλλική πλεξίδα που είδαμε ποτέ!

    Aquascutum 
    Tα μαλλιά εδώ ακροβατούν ανάμεσα στο wet και στο sleek! Ένα χαμηλό ponytaul χωρίς χωρίστρα αλλά με αρκετό όγκο στην κορυφή έδωσαν το επιθυμητό glam Αποτέλεσμα που έτσι κι αλλιώς αποπνέει ο οίκος. To νέο glam είναι ανέμελο!

    Και μερικά απαραίτητα beauty εργαλεία...
    Οι βούρτσες με σκληρή τρίχα, γυριστές κυρίως είναι το ένα όπλο μας για να πετύχουμε μερικά μόνο από τα παραπάνω looks



    Αλλά και αυτή η βούρτσα είναι το must εργαλείο για να στρώνεις τα μαλλιά σου μετά από έντονο κρεπάρισμα ή να δημιουργείς ενδιαφέροντα ατημέλητα looks. Α! Και φυσικά μην ξεχνάς τα τσιμπιδάκια σου. Για να κάνεις σινιόν, για να φτιάχνεις άτακτα τα μαλλιά σου, για girly πιασίματα με τουφίτσες που πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο. Για όλα είναι ότι πρέπει!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...