.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινόπωρο- Χειμώνας 2011-12: Ολά για τη μόδα στα νύχια



Ρητορική ερώτηση: ποια από εσάς εξακολουθεί να είναι πιστή στο γαλλικό και μόνο σε αυτό όταν η προσφορά χρωμάτων εκεί έξω είναι τόση; Ας συμφωνήσουμε ότι είναι ελάχιστες και προχωρώ: η σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2011-12 φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της σε ό,τι αφορά στις τάσεις στα νύχια, καθώς δεν μιλάμε μόνο για νέα χρώματα αλλά και τεχνικές που κάνουν το ντεμπούτο τους στην καθημερινότητα μας.Διόρθωση: που κάνουν το ντεμπούτο τους σε ειδικές περιστάσεις στη ζωή μας, καθώς ούτε εύκολο είναι ούτε πρακτικό να...
πηγαίνεις στο γραφείο με νύχια στολισμένα με... χαβιάρι, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

Ωστόσο, μέσα στον ορυμαγδό προτάσεων υπήρξαν και κάποιες πιο ήσυχες επιλογές, αν και ελάχιστες! Παρακάτω, θα δεις όλα τα νέα trends στα νύχια όπως τα καταγράψαμε από τα backstage των fashion shows. Πριν πιάσεις τις λίμες, ψήφισε την δική σου αγαπημένη. Εγώ θα σου αποκαλύψω την δική μου παρακάτω...


Dolce & Gabbana

Στον οίκο Dolce & Gabbana οι μεταλλικές υφές κυριαρχούν και για να είμαι ειλικρινής, όχι μόνο εδώ! Τα νύχια είναι κομμένα κοντά σε τετραγωνισμένο σχήμα και η απόχρωση που έχει επιλεγεί είναι η Royal την οποία θα βρεις στα stands του οίκου σε επιλεγμένα καταστήματα.

Jason Wu

Σε κάθε fashion show του ο Jason Wu δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα νύχια. Και κάπως έτσι, έφτασε να συνεργάζεται με την εταιρία CND και να λανσάρει μάλιστα και την δική του σειρά με βερνίκια. Το αποτέλεσμα που βλέπεις στην παραπάνω photo αποτελεί συνεργασία τριών χρωμάτων, όλα της CND: για την βάση χρησιμοποιήθηκε η απόχρωση Dark Ruby και από πάνω περάστηκε η απόχρωση Bloodline. Φυσικά, την προσοχή μας εδώ κερδίζει το χρυσό τελείωμα: πρόκειται για tips απόχρωσης Gold Chrome και είναι τοποθετημένα όχι με την λογική του γαλλικού, αλλά σαν μισοφέγγαρο.

Kao

Στην ίδια λογική κινήθηκε και ο οίκος Kao: νύχια αρκετά μακριά με μυτερό τελείωμα, χρυσά tips στις άκρες από το ένα άκρο μέχρι το άλλο του νυχιού και μια επιφάνεια που θύμιζε παγόνι. Πάντως, το σχέδιο μοιάζει να έχει δημιουργηθεί με την τεχνική του μαγνήτη (δεν παίρνουμε και όρκο!).

Monique Ιhuillier

O συγκεκριμένος οίκος μας μύησε σε μια από τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες nude αποχρώσεις την οποία μάλιστα συνδύασε με μια λεπτή μαύρη γραμμή στο τελείωμα et... voila! Το είχαμε δει και μέσα στο καλοκαίρι. Ποια το φορούσε; Τελικά θυμηθήκαμε!

Αlexander Mcqueen

Μοιάζει να είναι βαμμένο με την τεχνική tie-dye, όπως δηλαδή αυτή των ρούχων. Βασίζεται στον συνδυασμό δύο χρωμάτων μπλε και χρυσό ανοιχτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τη νέα σεζόν τα μεταλλικά βερνίκια έχουν την τιμητική τους!

Cushnie et Och

Νύχια από χαβιάρι; Το είδαμε κι αυτό! Το συγκεκριμένο nail trend είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του οίκου με την διάσημη nail artist, Patti Yankee και παρά το γεγονός ότι δείχνουν να είναι νύχια φτιαγμένα από χαβιάρι, στην πραγματικότητα έχουν χρησιμοποιηθεί πετρούλες και άλλα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και για τα ρούχα της συλλογής αλλά και βερνίκια Dashing pa.

Ruffian

Tα νύχια του οίκου Ruffian θύμιζαν κοστούμι με παπιγιόν! Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εμπνευσμένα σχέδια να πρωταγωνιστούν στα νύχια της πασαρέλας...

Vivienne Tam

Στον οίκο Vivienne Tam τα νύχια ήταν κομμένα κοντά, φροντισμένα με top coat ενώ από το μέσο τους και πάνω μια χοντρή γραμμή από κόκκινο μεταλλικό βερνίκι τα έντυνε. Είναι μια επιλογή αρκετά εύκολη, αλλά καλό θα ήταν να την αποφύγεις αν έχεις πολύ κοντή βάση. Θα δείχνει ακόμη κοντύτερη!

Τα νύχια στιλέτο, το nail trend που μας συστήθηκε περίπου ένα χρόνο πριν,http://www.blogger.com/img/blank.gif εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα nail trends του ερχόμενου Χειμώνα, αν και όχι στην πρώτη γραμμή. Τα είδαμε στον Emanuel Ungaro σε φλογερό κόκκινο.


http://www.nea-epohi.gr/main/content/%CF%86%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%81%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-2011-12-%CE%BF%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CE%B9%CE%B1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...