.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

SEXY EMΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!



    Οι πόλεις σιγά σιγά αδειάζουν και τα νησιά βουλιάζουν. Μετράς ήδη αντίστροφα για τις διακοπές! Σκέφτεσαι από τώρα τι θα πάρεις μαζί και τι θα αφήσεις πίσω! Πρέπει να κανονίσεις και τα τελευταία ψώνια των εκπτώσεων πριν αδειάσουν τα ράφια...

    Έχεις αποφασίσει όμως τους συνδυασμούς που θα κάνεις ή θα καταλήξεις να γεμίσεις τη βαλίτσα με κομμάτια που δεν ταιριάζουν;

    Ποιο είναι το στιλ που σου αρέσει; Ενθουσιάζεσαι με την γεωμετρία του Navy; Εμπνέεσαι από το ρομαντισμό του φλοράλ; Ή μήπως θέλεις να ακολουθήσεις την τάση των φυσικών υλικών; Σου τα έχουμε όλα εδώ και σου τα έχουμε μαζεμένα....


    Φυσικά Υλικά
    Μια από τις κυρίαρχες τάσεις του 2010 εμπνέεται από την ανεμελιά του θέρους και τα χρώματα του θερισμού! Επένδυσε σε υλικά όπως ο φελός και η ψάθα, υλικά που δεν βαραίνουν την εικόνα αλλά σε φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Οι αποχρώσεις της άμμου μάχονται με τους τόνους του nυde σε ένα σέξι καλοκαιρινό παιχνίδι.
    Επένδυσε σε πλατφόρμες από φελό και δέρμα (Νine West) και συνδύασέ τες με τσάντα (D&G) και καπέλο (Αccessorize) από ψάθα. Το μπεζ στα ρούχα είναι μια κλασική στιλάτη επιλογή που μπορεί να ανταγωνιστεί μόνο το αυστηρό black & white σε διαχρονικότητα (φόρεμα Gucci). Για τα αξεσουάρ επέμεινε σε υλικά που δεν κουράζουν. Το ξύλο, οι πέτρες, το σχοινί είναι ιδανική λύση (κολιέ Accessorize).
    Πολλά από τα ελληνικά νησιά έχουν πολύ καλή αγορά χειροποίητων κοσμημάτων με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μια βόλτα στα σοκάκια θα σε βοηθήσει να βρεις το τέλειο για σένα.

    Flower Boom

    Ενθουσιάζεσαι με τα φλοράλ μοτίβα; Είναι τόσο ρομαντικά και παιχνιδιάρικα. Είναι δροσερά και καλοκαιρινά! Αλλά πρέπει να είσαι προσεκτική στους συνδυασμούς. Ένα κομμάτι είναι αρκετό! Μπορείς να αρκεστείς σε ένα αξεσουάρ όπως μια τσάντα (Σάκος με vintage print Accessorize και ψάθινο καλάθι Pepe Jeans) ή ένα ζευγάρι σανδάλια (Diane Von Furstenberg). To φλοράλ έχει κυριεύσει και την παραλία. Φέτος προτιμούμε τα ολόσωμα μαγιό και κυρίως τα στράπλες (Monsoon).
    Για την βραδινή σου εμφάνιση φόρεσε ένα σέξι μίνι φλοράλ φόρεμα και συνδύασε τα αξεσουάρ με τα χρώματα που έχει μέσα στο μοτίβο. Για παράδειγμα με το συγκεκριμένοMonsoon φόρεμα μπορείς να κρατήσεις ένα κίτρινο φάκελο και να φορέσεις μωβ ψηλοτάκουνα.


    Του Αιγαίου τα μπλε


    Είναι γεωμετρικό, είναι μίνιμαλ είναι εξαιρετικά κομψό και ασφαλές. Λατρεύουμε το συνδυασμό κόκκινου με σκούρο μπλε αλλά εναρμονίζουμε και πολλά άλλα στοιχεία όπως για παράδειγμα το πλαστικό σε φλατ σανδάλια (NAK) ή ακόμα και το χρυσό με λεπτομέρειες σε κοσμήματα (Accessorize). Μια navy τσάντα (Accessorize) θα σου φανεί εξαιρετικά χρρήσιμη τόσο για τις κοντινές αποδράσεις του σαββατοκύριακου όσο και τις καθημερινές επισκέψεις στην παραλία. Παίξε και μόνη σου με τα αξεσουάρ και φτιάξε ζώνες, βραχιόλια, κολιέ από ναυτικό σκοινί. Το navy σε ακολουθεί και στο κρεβάτι με πιτζάμες στην ίδια αισθητική λογική (La Senza). Επένδυσε στη συγκεκριμένη τάση και θα δεις ότι δεν πρόκειται να σε κουράσει ούτε το επόμενο καλοκαίρι.

    Great Brit

    Η Μεγάλη Βρετανία είναι νησί αλλά όταν λέμε διακοπές σε νησί δεν εννοούμε ακριβώς αυτό... Η μόδα όμως δανείζεται στοιχεία από τα βασικά χρώματα της αγγλικής σημαίας και παίζει με μπλε, το κόκκινο και το λευκό. Έχουμε δει την αγγλική σημαία στα κλασικά All Star παπούτσια αλλά και σε τσάντες και αξεσουάρ (Accessorize). Συνδύασέ τα με ένακαρό  ή ένα λευκό πουκάμισο (Fullah Sugah by Skondras) ένα από τα trend που μας έχουν λύσει τα χέρια και ένα τζιν με σκισίματα (Dr. Denim).
    http://www.tlife.gr/Article/FN/0-14-4145.html

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...