.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΡΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!


Τη σήμερον ημέρα οι πραγματικοί άντρες έχουν καταντήσει είδος υπό εξαφάνιση. Παρόλο που το κυνήγι της ερωτικής ευτυχίας έχει δυσκολέψει, υπάρχουν επτά τύποι αντρών- δηλητήριο που πρέπει να αποφύγεις. Γιατί οι εκπτώσεις στα ρούχα και τα παπούτσια είναι ευπρόσδεκτες. Όμως, εκπτώσεις στις προσδοκίες και τα θέλω σου από έναν άντρα δεν συγχωρούνται.

Ου μπλέξεις... Νούμερο 1: ο Εθισμένος στις ουσίες
Αν ο μαφιόζος σου μοιάζει
με τον Μποντ, μην τον χάσεις!
Μην απορήσεις γιατί ο τύπος που γνώρισες στο μπαρ πηγαινοέρχεται στην τουαλέτα και επιστρέφει πάντα χαρούμενος και μέσα στην ζωντάνια. Όχι, δεν έφαγε κάτι που τον πείραξε ούτε αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κύστη του. Απλά, κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να πάρει τη δόση του.
Γιατί να τον αποφύγεις: αν γνωρίσεις κάποιον εθισμένο σε ναρκωτικές ουσίες, πρώτα θα πρέπει να λύσει το πρόβλημά του και έπειτα να μιλήσεις μαζί του για την όποια πιθανότητα σχέσης. Τα εξαρτημένα άτομα είναι και τα πιο δύσκολα να αλλάξουν συνήθειες και ζωή. Οι δικαιολογίες πως αν σε έχει στο πλευρό του θα αλλάξει, είναι τουλάχιστον ουτοπικές. Δεν μιλάμε μόνο για ναρκωτικές ουσίες ή χαπάκια αλλά και για τον εθισμό του άλλου στο αλκοόλ ή στα στεροειδή. Κάθε είδους εξάρτηση είναι επικίνδυνη και για σένα την 'ίδια, ειδικά αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας.
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
ξεκινάει να πίνει από τις 8 το πρωί.
Όταν μαγειρεύετε αναφέρεται στις δοσολογίες των υλικών δίνοντας έμφαση ''στη μία δόση λικέρ'' και στη μιάμιση ''πρέζα αλάτι'' που λείπει από το κατσικάκι λαδολέμονο.
Βρίσκεται διαρκώς στον κόσμο του.

    Ου μπλέξεις... Νούμερο 2: ο Παντρεμένος με τη μαφία
    Εύλογα απορείς γιατί το νέο σου φλερτ μιλάει εκατό φορές την ημέρα με τον Νονό του. Άσε που σε κάθε ξαφνικό θόρυβο προτάσσει το όπλο του φοβισμένος. Φυσικά δεν σου εξήγησε ποτέ γιατί κουβαλάει παντού το όπλο, αφού ούτε ένστολος είναι, ούτε μπλεγμένος κάπου...όπως ισχυρίζεσαι. Γιατί να τον αποφύγεις: σίγουρα δεν χρειάζεται να δεθείς με έναν άνθρωπο που οι δουλειές του λαμβάνουν χώρα κυρίως τις βραδυνές ώρες. Μια σχέση με ένα άτομο που θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα και θα βρίσκεστε για τον προμηθεύεις με τσιγάρα, μόνο πίσω μπορεί να σε πάει. Για να μην μιλήσουμε για τον κίνδυνο που διατρέχεις να φας κάποια αδέσποτη σφαίρα σε πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
    Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
    στις ταχείες κλήσεις του κινητού του έχει τον Νονό του και όλη την φαμίλια, όπως την αποκαλεί.
    Ονειρεύεται να ταξιδέψετε μαζί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σικελία.
    Δέχεται δεκάδες απειλητικά τηλέφωνα και σημειώματα καθημερινά.
    Κουβαλάει το όπλο του ακόμα και στο κρεβάτι.
      Ου μπλέξεις... Νούμερο 3: ο Τσιφούτης
      Στο πρώτο ραντεβού θα ξεχάσει το πορτοφόλι του, στο δεύτερο θα ξεχάσει να κάνει ανάληψη μετρητών, στο τρίτο θα δεχτεί να τον κεράσεις δέκα μπύρες και στο τέταρτο θα σου πει απόψε κερνάω εγώ. Βεβαίως το τέταρτο ραντεβού θα λάβει χώρα σε ένα βουνό, για να παρακολουθήσετε και καλά το ηλιοβασίλεμα. Το δίδαγμα: παντού θα την βγάζει τσάμπα.
      Γιατί να τον αποφύγεις: μαύρες μέρες σε περιμένουν στο πλευρό ενός άντρα τσιγκούνη. Ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης, θα κάνει μήνες να σε βγάλει από το σπίτι και το κοκούινγκ θα γίνει δεύτερη φύση σου. Τα δώρα που θα σου κάνει θα είναι πνευματικά και μόνο και τη Σαντορίνη θα την δεις μόνο ζωγραφιστή αφού εκείνος πιστεύει πως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα το έχει η Λούτσα.
      Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
      οι πιο αγαπημένες του εκφράσεις είναι οι εξής: ''Αγάπη μου έχεις ένα ευρώ να μου δανείσεις; Αγάπη μου έχεις ψιλά γιατί δεν έχω να χαλάσω; Αγάπη μου δεν έχουμε λεφτά. Αγάπη μου περνάμε οικονομική κρίση. Αγάπη μου, τι τα θες τα δώρα, δεν βλέπεις τα παιδάκια που διψάνε στην Αφρική;

        Ου μπλέξεις... Νούμερο 4: ο Κολλημένος με τη μπάλα
        Το πρώτο σας ραντεβού έγινε στο γήπεδο. Από τότε σε έχει στήσει δύο φορές επειδή το παιχνίδι του θρύλου είχε παράταση. Δεν χάνει καμία αθλητική εκπομπή και χρησιμοποιεί το ίντερνετ για να βλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων και μόνο. Τ ο κινητό του χτυπάει με τον ύμνο της ομάδας και μιλάει διαρκώς χρησιμοποιώντας κάποιες παράξενες λέξεις όπως είναι το ντου ντου, ντιόγκο, ντάρκο, λουα λούα. Προσφάτως έμαθες πως όλοι αυτοί είναι ποδοσφαιριστές.
        Γιατί να τον αποφύγεις: τι τον θες έναν άντρα που τα Σαββατοκύριακα δεν μπορεί να σε δει γιατί έχει να δει το πρωτάθλημα, την Τετάρτη παρακολουθεί το Τσάμπιον Λιγκ, την Πέμπτη βλέπει το ΟΥΕΦΑ και τις υπόλοιπες ημέρες σχολιάζει τα αποτελέσματα των αγώνων. Άσε που σε περίπτωση που αποφασίσεις να τον παντρευτείς θα τρέχεις στο γήπεδο με το νυφικό λίγο μετά την εκκλησία.
        Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
        ντύνεται μόνο από τη μπουτίκ της ομάδας του.
        Μιλάει μόνο για την ομάδα.
        Όταν χάνει η ομάδα δεν βγαίνει από το σπίτι.
        Έβαψε το σπίτι στα χρώματα της ομάδας.

          Ου μπλέξεις... Νούμερο 5: ο Κουτσομπόλης του χωριού
          Μια γυναίκα μπορεί να είναι κουτσομπόλα, γιατί είναι στη φύση της να θέλει να τα ξέρει όλα. Ένας άντρας που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή καθενός και σπεύδει να ενημερώνει όλο τον κόσμο για κάθε νέα είδηση που σκάει, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί στο πλευρό σου.
          Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί μπορεί να καταλήξεις σαν την Αλιμπέρτη και τη Γερμανού να ξέρει όλος ο κόσμος την ηλικία τους, χάρη στο μεγάλο στόμα που είχε ο ο πρώην σύντροφος και τον δύο, ο Αλέξανδρος Παρθένης.
          Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
          δεν χάνει κανένα μεσημεριανό.
          για την ενημέρωσή του προτιμά το δελτίο του Σταρ.
          Οι φίλοι τον φωνάζουν Λάκη, από το Κουτσομπολάκη.

          Ου μπλέξεις... Νούμερο 6: ο Νάρκισσος
          Αν σε κάθε ραντεβού σε ρωτάει με αγωνία: ''Πώς σου φαίνομαι; Τα μαλλιά μου είναι ωραία έτσι; Μήπως έπρεπε να βάλω κάτι άλλο;'' τότε έχεις μπλέξει με έναν άντρα που ο μόνος άνθρωπος που θα αγαπήσει πραγματικά, είναι ο ίδιος του ο εαυτός.
          Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί δεν θέλεις πλάι σου έναν άντρα που θα σπαταλάει μπροστά στον καθρέφτη περισσότερη ώρα από εσένα. Εσύ πρέπει να είσαι η όμορφη της σχέσης και αυτή [που ανησυχεί για την εμφάνισή της περισσότερο από εκείνον. Άλλωστε, πόση σημασία να σου δώσει έναν άνθρωπος που το μόνο που τον απασχολεί είναι ο εαυτός του και η δική του εμφάνιση.
          Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
          δανείζεται την ενυδατική σου
          το πρώτο πράγμα που σε ρώτησες ήταν το που έκανες τις ανταύγειες σου.

          Ου μπλέξεις... Νούμερο 7: ο Τζογαδόρος
          Τον γνώρισες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που παίζατε 21 στο σπίτι της ξαδέρφης σου. Από τότε έχετε βγει δύο φορές σε μέρη που επέλεξε ο ίδιος: σε πήγε στον ιππόδρομο και στο καζίνο. Μιλάει διαρκώς για τον τζόγο και παίζει όλα τα τυχερά παιχνίδια με ιδιαίτερη προτίμηση στο μπλακ τζακ.
          Γιατί να τον αποφύγεις: γιατί κινδυνεύεις να σε πνίξει στα χρέη, να σε ανταλλάξει σε μια χαμένη παρτίδα πόκερ και να βάλει το σπίτι σας σε υποθήκη για να ξεπληρώσει τα χρέη από τα τυχερά παιχνίδια.
          Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
          οι φίλοι τον φωνάζουν Αλογομούρη.
          αφήνει τα πάντα στην τύχη.
          Στον ύπνο του μιλάει διαρκώς για έναν ρήγα και ένα βαλέ.
          Οι καλύτεροί του φίλοι είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Νίκος ο Πεταλούδας.

            LinkWithin

            Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...