.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ&ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ

Τα θετικά και αρνητικά στοιχεία των Ζυγών

Θετικά στοιχεία 
Ο άντρας Ζυγός κυνηγάει σ' όλη του τη ζωή τον έρωτα. Συνήθως, ζει τη μια ερωτική απογοήτευση μετά την άλλη, γιατί προσέχει μόνο την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών και ποτέ δεν κάνει τον κόπο να μελετήσει το χαρακτήρα τους. Είναι ένας αδιόρθωτος γυναικάς, ελάττωμα που το πληρώνει συνεχώς και υλικά και ψυχικά. Συνήθως, ο άντρας Ζυγός είναι θαυμάσιος πατέρας.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά και του αρέσει να παίζει μαζί τους. Εκείνα τον αγαπούν γιατί μπορεί να τα κάνει να γελάνε και είναι πρόθυμος για κάθε παιδιάστικη τρέλα. Στο σεξ, ο άντρας Ζυγός είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η κατάκτηση μιας γυναίκας και η αρμονική σχέση μαζί της, παρά η σεξουαλική επαφή. Το περίεργο μ' αυτό το γοητευτικό άντρα είναι πως, αν και δημιουργεί την εντύπωση του γυναικά, κατά βάθος είναι μονογαμικός και μένει πιστός στη γυναίκα των ονείρων του όταν τη βρει. Πιστεύει στην ισότητα των φύλων και στην αρμονία των σχέσεων. Απορρίπτει την ανισότητα και δεν την επιδιώκει. Δεν θέλει να καταπιέζεται από μια αυταρχική γυναίκα, αλλά ούτε και να την εξουσιάζει όταν εκείνη φαίνεται πολύ υποχωρητική.

Η γυναίκα Ζυγός ξεχειλίζει από θηλυκότητα. Της αρέσουν οι άντρες και το δείχνει φανερά. Ξέρει να τους προκαλεί, ξέρει να τους προσελκύει, ξέρει να τους απολαμβάνει. Η γυναίκα Ζυγός ασκεί μόνιμη γοητεία τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Οι άντρες τη θέλουν για ερωμένη τους, οι γυναίκες για φίλη τους. Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν τη φιλία τους με μια γυναίκα Ζυγό για να πλησιάσουν τους άντρες που τις ενδιαφέρουν, μια και δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά όσο εκείνη. Την αγαπούν ακόμη για τη σωστή κρίση της, για την καλή της καρδιά και για την αισιοδοξία που σκορπάει γύρω της. Η γυναίκα Ζυγός γίνεται υπέροχη σύζυγος. Στέκεται δίπλα στον άντρα της με στοργή και αφοσίωση, σε σημείο που να παραμελεί τα παιδιά της. Είναι γυναίκα πλασμένη για να αγαπά και να αγαπιέται.

Αρνητικά στοιχεία 
Ο Ζυγός, άντρας ή γυναίκα, καταπιάνεται με τα πάντα και στο τέλος δεν κάνει τίποτα. Αδιαφορεί για το συμφέρον του και βαριέται γρήγορα ό,τι κι αν κάνει, προτιμώντας να ασχολείται με τη βαθύτερη γνώση του άλλου φύλου. Ο έρωτας είναι η μόνη σοβαρή απασχόληση του Ζυγού. Οι άντρες Ζυγοί μαθαίνουν τις γυναίκες σε βάθος και καταλαβαίνουν τα προβλήματα τους.

Οι γυναίκες Ζυγοί μελετούν τους άντρες και ξέρουν να τους συμπαραστέκονται. Δυστυχώς, ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες που βρίσκουν πάντα τον κατάλληλο σύντροφο που να μπορεί να εκτιμήσει τα προσόντα τους, και έτσι πηγαίνουν από τη μια αποτυχία στην άλλη. Ευτυχώς, οι ερωτικές τους απογοητεύσεις δεν τους πληγώνουν. Δεν παίρνουν κανένα δεσμό πολύ στα σοβαρά και αν αποτύχουν προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους με κάποιο άλλο πρόσωπο.
http://www.myworld.gr/site/content.php?sel=195&artid=40619

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...