.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΕΡΕΥΝΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑ 31

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα 31 της χρόνια!

Με σύνθημα "τα 31 είναι τα νέα 21;", βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων συμφώνησε πως ακριβώς μετά τα 30 η γυναίκα είναι πολύ πιο, από ότι στην ηλικία των 18-19 ετών με το "φρέσκο, αρυτίδωτο προσωπάκι. Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης, στην ερώτηση "πότε είναι πιο ελκυστική μία γυναίκα" οι περισσότεροι απάντησαν στην ηλικία των 31ετών.
Ως ομορφιά το 70% των συμμετεχόντχν όρισε "κάτι απορρέει από μέσα μας", το 67% "την ωραία εξωτερική εμφάνιση", ενώ το 47% "το....

στυλ".

"Αυτό που μας δείχνει η συγκεκριμένη έρευνα, είναι ακριβώς αυτό που υποψιζόμασταν: η ομορφιά είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία καλή εμφάνιση! Είναι ένας συνδιασμός αυτοπεποίθησης, στυλ και προσωπικότητας, μέσα σε ένα ωραίο περιτύλιγμα", δήλωσε η υπέυθυνη της έρευνας.
http://totefteri.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...