.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ!



Η αλογοουρά είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα, ειδικά τώρα που ο καιρός είναι πιο ζεστός. Το ωραίο με αυτό το χτένισμα είναι ότι δεν απαιτεί πολύ χρόνο για να το φτιάξετε και μπορεί να υιοθετηθεί σχεδόν από όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, εκτός από καθημερινό χτένισμα, μπορεί άνετα να γίνει και βραδινό εάν το εμπλουτίσετε με κάποια ωραία τσιμπιδάκια.

Η ελαφρώς ατημέλητη
Αυτά που θα χρειαστείτε, λοιπόν, για την αλογοουρά σας είναι ένα τζελ για να σταθεροποιήσετε τα μαλλιά σας, ένα λαστιχάκι για να τα πιάσετε και τσιμπιδάκια αν θέλετε να κάνετε το χτένισμά σας πιο trendy. Επίσης, μπορείτε να τους δώσετε όγκο με κάποια λακ.
Η κοντή
Βασική προϋπόθεση για την αλογοουρά είναι τα μαλλιά σας να έχουν το ανάλογο μήκος για να τα πιάσετε. Ωστόσο, εάν τα μαλλιά σας δεν είναι και τόσο μακριά, μπορείτε να τους δώσετε όγκο στο πάνω μέρος ενώ η κοτσίδα σας θα είναι αρκετά ψηλά.
Η λοξή
Τα στυλ της αλογοουράς είναι πολλά και διάφορα. Υπάρχει η ανέμελη, η σπορ, η κομψή και λεία, η ελαφρώς ατημέλητη και η συντηρητική. Ενώ μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και με τη λοξή, όπου η αλογοουρά έρχεται στο πλάι.
Η κομψή και λεία
Έχετε πολλές επιλογές, λοιπόν, εάν θέλετε και εσείς να υιοθετήσετε αυτό το look. Αυτό που βέβαια πρέπει να προσέχετε είναι να ταιριάζει πάνω από όλα με το σχήμα του προσώπου σας καθώς και με το ντύσιμό σας.
Η βραδινή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...