.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

H MAΣΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΙΑ&ΔΡΟΣΕΡΗ!

Τι θα έλεγες,να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σου, σήμερα κιόλας επιστρέφοντας σπίτι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις πιο-απλές-δε-γίνεται συνταγές, που ήρθαν σε εμάς κατευθείαν από το κρυφό ημερολόγιο της γιαγιάς της αισθητικής ιατρού,Μάργκυ Καπελάρη. Για να αποκτήσεις μια λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα, που όλοι θα θαυμάσουν το επόμενο πρωί στο γραφείο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις παρακάτω και να διαλέξεις ποιά θεραπεία ταιριάζει στην δική σου επιδερμίδα.

Η μάσκα που πρέπει να κάνεις μετά από ξενύχτι!


Ξεκινάμε με την μάσκα που έχει βάση το γιαούρτι το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι μια εύκολη μάσκα που ξεκουράζει και ανακουφίζει το πρόσωπο ιδιαίτερα μετά από ξενύχτια.
Θα χρειαστείς 4 κ.γ. γιαούρτι πλήρες, 1 κ.γ. ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη και 1 κ.γ. αγγούρι τριμμένο. Θα απλώσεις το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και στα μάτια και θα την αφήσεις να δράσει για 15 λεπτά. 
Tip: Αν έχεις πρησμένα μάτια θα βράσεις δύο φακελάκια χαμομήλι και θα τα βάλεις στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν θα τα βάλεις στα μάτια σου για 15min, θα δεις αμέσως τη διαφορά. Για μαύρους κύκλους θα κάνεις την ίδια ακριβώς διαδικασία μόνο που αντί για χαμομήλι θα χρησιμοποιήσεις τσάι. 

http://www.tlife.gr/Article/beauty-stayfreshsyntages/0-60-13647.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...