.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΛΤΟ!





Μπορούμε να αλλάξουμε ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας και να τους δώσουμε άλλο ύφος ξοδεύοντας λίγα χρήματα, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας!

Με μικρές αλλαγές πραγματικά, τα ρούχα σου μπορεί να φαίνονται σαν καινούργια.

Σαν αρχή σκέφτηκα να δούμε κάποιους εύκολους τρόπους που μπορούμε να αλλάξουμε το παλιό μας παλτό , χωρίς καν να χρειαστεί να το πάμε σε κάποια μοδίστρα!


Άλλαξε κουμπιά.

Το να αλλάξεις κουμπιά στο παλτό σου είναι ένας τρόπος να αλλάξεις την μορφή του. Μπορείς να βρεις ότι κουμπιά φανταστείς, τόσο σε σχήματα και σε χρώματα!
Αν μάλιστα επιλέξεις τελείως διαφορετικό σχέδιο σε κουμπιά από αυτά που είχε το παλιό σου παλτό, τότε η εικόνα του θα αλλάξει τελείως.







Άλλαξε ζώνη

Αντικατέστησε την ζώνη του παλιού παλτού σου με μια νέα! Ακόμη και μια απλή δερμάτινη ζώνη θα δώσει άλλη μορφή στο παλτό σου!


Στην φωτογραφία:  Ζώνη   ALEXI ANDRIOTTI   8.90 €.





Πρόσθεσε γούνα στο γιακά.

Η γούνα φέτος γνωρίζεις ότι είναι πολύ στην μόδα! Τι πιο έξυπνο λοιπόν από το βάλεις γούνα στον γιακά του παλτού σου! Δεν χρειάζεται να ράψεις την γούνα πάνω στον γιακά,μπορείς να βρεις έτοιμους γούνινους γιακάδες στην αγορά.
Παρακάτω θα δεις κάποια σχέδια που μπορείς να βρεις στα καταστήματα H&M με μόνο 14.95 €.






Χρησιμοποίησε καρφίτσες ή διακοσμητικά.

Μια ακόμη λύση είναι να προσθέσεις μια καρφίτσα σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο ή ακόμη και να ράψεις διάφορα κουμπιά σε διάφορα χρώματα, για να διακοσμήσεις το παλτό σου.

ALEXI    ANDRIOTTI    6 €
ΠΗΓΗ:http://modernastaxtopouta.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html#more

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...