.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

tips ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ


Ήξερες ότι η επιδερμίδα είναι το πιο μεγάλο όργανο του σώματος; Ότι διαθέτει λιγότερα λιπίδια σε σχέση με το πρόσωπο, γεγονός που σημαίνει ότι οφείλουμε να την περιποιούμαστε πιο εντατικά και προσεχτικά; Κι αν αυτές οι πληροφορίες σε αφήνουν παγερά αδιάφορη, αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να σκεφτείς τον εαυτό σου με μαγιό! Δεν θα ήθελες όλοι να σε θαυμάζουν; Συγκεντρώσαμε εδώ 10 πολύτιμα tips που θα σου εξασφαλίσουν απαλή επιδερμίδα μωρού από την κορυφή μέχρι τα νύχια. 
Νομίζεις ότι είναι αργά; Έχουμε λύσεις για να δεις αποτελέσματα εδώ και τώρα! Απλά, ακολούθησέ τις! 




Χείλη για φίλημα!


Εδώ και τώρα: Για να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα βούτηξε μια παλιά οδοντόβουρτσα σε μαγειρική σόδα και κάνε απαλό μασάζ στα χείλη σου! Στη συνέχεια ξέπλυνέ τα και άπλωσε ένα πλούσιο lip balm.

Βάλ' το στο beauty routine σου: Φρόντισε όταν αισθάνεσαι τα χείλη σου ξηρά να προτιμάς ένα προϊόν ενυδάτωσης και να μη τα γλείφεις γιατί το σάλιο περιέχει ένζυμα που ξηραίνουν το δέρμα! Επιπλέον, απόφυγε τα μακράς διαρκείας κραγιόν που έχουν τη τάση να αφυδατώνουν και επίλεξε πιο glossy προϊόντα!

Πόδια που δεν θα χορταίνει να χαϊδεύει!


Εδώ και τώρα: 
Δοκίμασε αυτή τη σπιτική συνταγή και θα εκπλαγείς. Ανακάτεψε μισή κούπα λευκή ζάχαρη με μισή κούπα λάδι, άπλωσέ το στα πόδια σου, κάνε απαλό μασάζ και στη συνέχεια ξέπλυνε με ζεστό νερό. Η ζάχαρη αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα ενω το ελαιόλαδο αφήνει super απαλή αίσθηση!

Bαλ' το στο beauty routine σου: Στο ντους συνήθισε να χρησιμοποιείς ένα αφρόλουτρο με ενυδατικά στοιχεία και κρεμώδη υφή. Στη συνέχεια, άπλωσε μια ενυδατική λοσιόν με βάση τη γλυκερίνη. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να βυθίσεις τη συσκευασία της ενυδατικής σου σε ένα σκεύος με ζεστό νερό. Αυτό θα σου προσφέρει ευκολότερη εφαρμογή και θα βοηθήσει στη καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος από την επιδερμίδα σου.

Όμορφα γόνατα


Για πάντα: Χρησιμοποίησε ένα προϊόν απολέπισης με βάση τα φρούτα τα οποία είναι γνωστό πως βοηθούν στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και τη δημιουργία ενός νέου και λαμπερού δέρματος.

Βαλ' το στο beauty routine σου: Χρησιμοποίησε στο ντους γάντια απολέπισης για να απαλύνεις σταδιακά τις σκληρές περιοχές!

Μεταξένιο άγγιγμα!


Εδώ και τώρα: Κάνε τα χέρια σου πιο απαλά από ποτέ με μια συνταγή που θα φτιάξεις μόνη σου. Ανάμειξε μισή κούπα νιφάδες βρώμης με ενα τέταρτο της κούπας νερό και κάνε μασάζ με το μείγμα στα χέρια σου επιμένωντας στα σκληρά σημεία καθώς και τις παρανυχίδες.

Βαλ' το στο beauty routine σου: Η συνεχής έκθεση στον ήλιο κάνει τα χέρια ευάλωτα στην αφυδάτωση με αποτέλεσμα να σκληραίνουν. Χρησιμοποίησε καθημερινά μια κρέμα χεριών με δείκτη αντηλιακής προστασίας. 
Άλλοι εχθροί; Καυτό νερό και σκληρά σαπούνια. Απόφυγέ τα! 

Απαλά πέλματα


Εδώ και τώρα: Το δέρμα στις φτέρνες συνήθως είναι σκληρό καθώς ταλαιπωρείται καθημερινά. Ξεκίνησε την απολέπιση με μια κρέμα με AHA (alpha hydroxy acids, γνωστά και ως οξέα φρούτων ή α-υδροξυ-οξέα που επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας) και στη συνέχεια τρίψε τις σκληρές περιοχές με μια ειδική βούρτσα.

Βαλ' το στο beauty routine σου:
 Πριν τον ύπνο χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα με βάση το γλυκολικό οξύ η οποία θα μαλακώσει το εξωτερικό στρώμα του δέρματός σου.
Tης Χριστίνας Σκαρμούτσουhttp://www.tlife.gr/Article/FN/12-20-2562.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...