.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ!

Κάθε γυναίκα έχει στο μυαλό της ένα πρότυπο άντρα με τον οποίο πιστεύει πως θα ταίριαζε απόλυτα, ψυχικά και σωματικά. Το λεγόμενο έτερον ήμισυ…αντίληψη και θεωρία που συναντούμε σχεδόν σε κάθε λαό της γης…Εάν λοιπόν η αναζήτηση για το έτερον σας ήμισυ επιτέλους καρποφόρησε, τότε μην χάνετε χρόνο περιμένοντας να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση! Εάν είστε σίγουρες για την επιλογή σας, μάθετε να αποπλανείτε έναν άντρα πριν εκείνος πει κύμινο!
Προτού σχεδιάσετε ένα ρομαντικό δείπνο
 Εάν πιστεύετε πως η βραδιά δεν θα τελειώσει στο επιδόρπιο…φροντίστε να έχετε ήδη εκμαιεύσει πληροφορίες για τα γούστα του στο ντύσιμο, τα μαλλιά, το άρωμα, το στυλ της γυναίκας που τον ελκύει πιο πολύ…έτσι θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το παιχνίδι της αποπλάνησης!

Μικρά μυστικά για το ντύσιμό σας
 Εάν θέλετε να τον αποπλανήσετε με τα φυσικά σας προσόντα, φροντίστε να τα αναδείξετε σωστά και στο βαθμό που πρέπει. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να βάλετε μια μπλούζα με ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ ή ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Σε κάθε άντρα αρέσει να βλέπει…και να φαντάζεται! Φροντίστε μόνο να μην γίνετε υπερβολικά προκλητική. Βρείτε το μέτρο και απελευθερώστε όλο τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα που βγαίνει από μέσα σας!

 Αποκαλύψτε τα «δυνατά» σας σημεία
 Εάν αντιληφθείτε πως τον έχετε ήδη «ανάψει», αποτελειώστε τον δίνοντάς του απρόσκοπτη θέας στο βαθύ ντεκολτέ σας ή στα καλοσμιλεμένα σας οπίσθια καθώς όλως τυχαίως κάτι θα σας πέσει στο πάτωμα και θα πρέπει να σκύψετε για να το σηκώσετε…Και για τις ακόμη πιο τολμηρές, κάντε τη φαντασίωσή του
πραγματικότητα με την κίνηση εναλλαγής ποδιών σε θέση σταυροπόδι (αλά Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο) και χαρίστε του μερικά δευτερόλεπτα αναπάντεχης έξαψης.

Εκπέμψατε το τελικό σας μήνυμα
 Εάν η κατάσταση έχει ανάψει για τα καλά πλέον, φροντίστε να του δείξετε με τη στάση σας πως θέλετε όντως να παίξετε το παιχνίδι του! Δείξτε του ότι τον θέλετε, με διακριτικό και ερωτικό παράλληλα τρόπο και θα τον κάνετε να μην βλέπει την ώρα και τη στιγμή! Δαγκώστε πονηρά τα χείλη σας, γλείψτε αργά αργά το κουτάλι του γλυκού ή ρουφήξτε αισθησιακά το ποτό σας από το καλαμάκι…μικρές κινήσεις ματ που θα τον στείλουν στη στιγμή!
 Εάν μάλιστα μπορείτε να έχετε και σωματική επαφή μαζί του σε αυτό το σημείο, η νίκη σας είναι σίγουρη. Εάν μπορείτε να τον αγγίξετε ελαφρά ή με κάποιο τρόπο να τον ακουμπήσετε για να περάσει η εσάνς του αρώματός σας στο σώμα του, τον έχετε απιτελειώσει. Τα αποκαλυπτικά ρούχα, το άρωμά σας και φυσικά η έντονη οπτική επαφή που πρέπει να διατηρείτε κάθε στιγμή μαζί του θα σας αναδείξουν σε κυρίαρχο της μάχης! Κοιτάξτε τον στα μάτια με νόημα και πείτε του με το βλέμμα σας αυτό που θέλει να ακούσει…
 Φτάνοντας πλέον με επιτυχία στο στάδιο των προκαταρκτικών, φροντίστε να παρατείνετε λίγο ακόμη την επιθυμία του να σας κατακτήσει, ερεθίζοντας τις ερωτογενείς περιοχές του όπως είναι τα αυτιά ή ο λαιμός. Γλείψτε αισθησιακά τα δάχτυλά του ή για να απογειώσετε το παιχνίδι των φαντασιώσεων ζητήστε του εάν θέλει να τον δέσετε! Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά γιατί θα κάνουν όσα θα ακολουθήσουν μια εμπειρία ακόμη πιο δυνατή και φλογερή!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...