.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΥΠΟ FENG SHYI

Ποιος είναι ο βασικός σας τύπος φενγκ σούι; Οι χαρακτηριστικές σας ιδιότητες και συναισθήματα; Ανακαλύψτε πώς επηρεάζουν τον χώρο που ζείτε και τη ζωή σας, τα πέντε βασικά στοιχεία του φενγκ σούι: φωτιά, γη, μέταλλο, νερό και ξύλο.





Η προσωπικότητα γη: χαρακτηριστικά γνωρίσματα η σταθερότητα, το πρακτικό πνεύμα, η υπευθυνότητα, η εργατικότητα, η εντιμότητα, η καλοσύνη και η προνοητικότητα. Οπως ο οργανισμός μας προσλαμβάνει θρεπτικές ουσίες από τις τροφές, με τον ίδιο τρόπο αφομοιώνουμε τις εμπειρίες της ζωής μέσα από το στοιχείο της γης.Τα συναισθήματα που συνδέονται με αυτό το στοιχείο είναι η περισυλλογή, η ανησυχία, η βαθιά σκέψη, η επίγνωση και η ανάλυση. Αν εκτιμάτε τη φιλία και συμπεριφέρεστε με φροντίδα, καλοσύνη και ρεαλισμό, αν το αγαπημένο σας περιβάλλον είναι ένας ζεστός χώρος με μαλακά χαλιά, περίτεχνη διακόσμηση και αναπαυτικές πολυθρόνες, αν μαζεύετε μπιμπελό και μικροπράγματα, τότε ίσως να είστε ένας τύπος γη.




Η προσωπικότητα μέταλλο: χαρακτηριστικά γνωρίσματα η δύναμη, η ανεξαρτησία, η συγκέντρωση, η ένταση, το αίσθημα του δικαίου και η ευγλωττία. Τα συναισθήματα που συνήθως συνδέονται με το στοιχείο του μετάλλου είναι η ευγνωμοσύνη, η ανασφάλεια, η ανικανότητα να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των γονέων και η έλλειψη αυτοεκτίμησης. Η προσωπικότητα μέταλλο είναι πολύ αποφασιστική και δυναμική με μια τάση στην ψυχρότητα και την αυτοσυγκράτηση. Θέλετε να ζείτε σε ένα τακτικό περιβάλλον και απολαμβάνετε ένα καθαρό και συγυρισμένο χώρο; Προτιμάτε το απέριττο, μίνιμαλ ντιζάιν και απεχθάνεστε τη σπατάλη και τα περίπλοκα σχέδια; Τότε ίσως να είστε ένας τύπος μέταλλο.
Η προσωπικότητα νερό: χαρακτηριστικά γνωρίσματα η δημιουργικότητα, η σοφία, η ευαισθησία, η αναλυτικότητα, η πειστικότητα, η αποτελεσματικότητα και η επιθυμία για ζωή και έρωτα. Οι τύποι νερό δίνουν μεγάλη σημασία στην οικογενειακή και στην κοινωνική ζωή και διαθέτουν ισχυρό μαγνητισμό. Μήπως οι άλλοι σας θεωρούν μυστηριώδεις; Είστε εσωστρεφείς και σκέφτεστε υπερβολικά; Σας βασανίζουν συναισθήματα όπως ο φόβος, η αναποφασιστικότητα, η κυκλοθυμία και η αβεβαιότητα; Προτιμάτε το σπίτι σας να είναι σκιερό και δροσερό, ένα χώρος χαλάρωσης; Σας αρέσει να βρίσκετε τρόπους για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σε ένα είδος θεραπευτικού σπα; Τότε ίσως να είστε ένας τύπος νερό.
Η προσωπικότητα ξύλο: χαρακτηριστικά γνωρίσματα η οργανωτικότητα, ο ιδεαλισμός, η φαντασία, η συμπόνια και η ικανότητα για αλλαγές. Τα συναισθήματα που συνδέονται με τον τύπο ξύλο είναι η καλοσύνη, η ένταση, η κριτική, η αποθάρρυνση, η μεταμέλεια και ο καταπιεσμένος θυμός εξαιτίας της απογοήτευσης. Συχνά παίρνετε τολμηρές αποφάσεις και ξεκινάτε νέα σχέδια; Είστε συγκεντρωμένοι, δραστήριοι και ανταγωνιστικοί; Σας αρέσει ένα περιβάλλον με άφθονα φυτά και φρέσκα λουλούδια που σας δημιουργούν μια αίσθηση ζωντάνιας και σφρίγους; Τότε ίσως να είστε ένας τύπος ξύλο.
Η προσωπικότητα φωτιά: χαρακτηριστικά γνωρίσματα το πάθος, η επιβολή, η πνευματικότητα, η διαίσθηση, ο δυναμισμός, η επιθετικότητα, η λογική και η εκφραστικότητα. Τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν τον τύπο φωτιά είναι ο ενθουσιασμός, η χαρά, η φιλαρέσκεια, η ζήλια, η μεταμέλεια, η θλίψη από την απώλεια της αγάπης και η απογοήτευση στις σχέσεις. Ο τύπος φωτιά είναι άμεσος και δεν φοβάται την αναμέτρηση. Αν έχετε χιούμορ και αυθορμητισμό, συνήθως
είστε ακατάστατοι, έχετε καλλιεργημένο γούστο και επιλέγετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μοναδικά έργα τέχνης και πολύτιμα αντικείμενα από κάθε γωνιά της γης, τότε ίσως να είστε ένας τύπος φωτιά.
Νέλλη Παρασκευοπούλου
πηγή:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=15398&subid=2&pubid=15558948

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...