.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

AΙΩΝΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!



Η «αιώνια» νεότητα είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες και αρκετούς, αν όχι τους περισσότερους, άνδρες.
Ειδικά για το γυναικείο φύλο, η αναζήτηση της μαγικής φόρμουλας μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και αυτοσκοπός. Και επειδή η λύση δεν βρίσκεται πάντα στο χειρουργικό τραπέζι και στα καταστήματα καλλυντικών, δείτε τις συνταγές νεότητας που εφάρμοζε η Κλεοπάτρα, αιώνες πριν.

Με σπόρο σιταριού
Ανακατέψτε τον κρόκο ενός αβγού, 1 κουταλιά του γλυκού σπόρους σιταριού, 1 κουταλιά του γλυκού μαγιά μπύρας και 2 κουταλιές σιτέλαιο, το οποίο να προσθέσετε στο μείγμα σας σιγά σιγά, για να αφομοιωθεί καλύτερα. Κάθε πρωί, κάντε με αυτό απαλό μασάζ στο πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στα σημεία όπου έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι ρυτίδες.
Χυμός ανανά
Περιέχει βιταμίνες και ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα δρα κατά της γήρανσης. Για τον λόγο αυτό είναι ιδανικός για τα πολύ ξηρά δέρματα. Απλώστε στο πρόσωπο τον χυμό ανανά με τη βοήθεια κομπρέσας για 10 λεπτά.
Γιαούρτι με μέλι
Φτιάξτε ένα μείγμα, χρησιμοποιώντας ίση ποσότητα από τα δύο υλικά και κάντε μασάζ με αυτό, μια με δυο φορές την εβδομάδα.
Βιταμίνη Α
Είναι πολύ σημαντική για την ανάπλαση των κυττάρων. Για τον λόγο αυτό προτιμήστε κρέμες που περιέχουν την εν λόγω βιταμίνη. Αν θέλετε, μπορείτε στην κρέμα που ήδη χρησιμοποιείτε να προσθέσετε ελαιόλαδο, που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη της υγρασία.
Με ζάχαρη και λεμόνι
Για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, χρησιμοποιήστε 1/4 χυμό λεμόνι και 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Για ακόμα περισσότερη απαλότητα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές χυμό από λεμόνι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να δώσετε λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα του προσώπου, αλλά και του σώματος.
Πηγή: ask4.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...