.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΛΕΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ&ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ


ΛΕΩΝ - Ο μεγαλομανής

Σεξουαλικό προφίλ

Όταν κάνετε έρωτα δεν ξέρετε να μοιράζεστε. Γεμάτοι ενέργεια, έχετε την τάση να σπάτε κάθε φορά το ρεκόρ σας, μόνο και μόνο για να εξαντλήσετε το/τη σύντροφό σας! Στο κρεβάτι σας αρέσει να δίνετε παράσταση. Δεν σας αρκεί μια φάση καυτής ερωτικής ένωσης και μετά χάδια και φιλιά. Για σας μετρά η ποιότητα, αλλά και η ποσότητα. Το εφευρετικό σας πνεύμα δίνει άλλη διάσταση στο σεξ, καθώς κάθε φορά δημιουργείτε διαφορετικό σκηνικό. Ωστόσο, η επιθυμία σας να βρείτε την ικανοποίηση που ποθείτε σας οδηγεί αρκετές φορές να αμελείτε την ευχαρίστηση του/της συντρόφου σας.


Άντρας: Αρκετά συχνά, συμβαίνει οι ερωμένες σας να σας εγκαταλείπουν εξαντλημένες και αποκαμωμένες από τις υψηλές σας απαιτήσεις. Όταν βλέπετε την παρτενέρ σας να φτάνει σε οργασμό, νιώθετε απίστευτη περηφάνια.

Γυναίκα: Αυτό που θέλετε από τον εραστή σας είναι να σας εκτοξεύει στον έβδομο ουρανό, με μεγάλη συχνότητα. Αναλαμβάνετε συχνά πρωτοβουλία και τον ταξιδεύετε σε απίστευτα ερωτικά μονοπάτια.

Λέων και σεξ

Λέων με Κριό: Δύο ζώδια που θέλουν να κυριαρχούν. Να δούμε ποιος θα έχει το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι! Κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβαστεί.
Λέων με Ταύρο:Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον χαρακτήρα του Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Δυστυχώς ο Ταύρος θα αποχωρήσει.
Λέων με Δίδυμο: Ο Δίδυμος μπορεί να ξενερώσει το Λέοντα σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον απομακρύνει πολύ γρήγορα.
Λέων με Καρκίνο: Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέοντα ότι ζητήσει. Του είναι πιστός και το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία.
Λέων με Λέων:Μια σχέση γεμάτη δύναμη, φλόγα, ένταση και φοβερό σεξ. Είναι πολύ δύσκολο όμως να συμβιώσουν. Είναι και οι δυο αρχηγοί και εγωιστές.
Λέων με Παρθένο: Χλιαρά τα πράγματα στο σεξ. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να τα βρουν στο κρεβάτι.
Λέων με Ζυγό:Ο Ζυγός απεχθάνεται την πίεση αλλά και τις διαταγές όχι μόνο στο σεξ. Έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Λέοντας.
Λέων με Σκορπιό: Στο σεξ τα πάνε πάρα πολύ καλά και είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση.
Λέων με Τοξότη: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέται εύκολα τον Λέοντα.
Λέων με Αιγόκερω: Στο σεξ ο Λέοντας δεν δέχεται το τρόπο του Αιγόκερου και ο Αιγόκερως δεν δέχεται την αρχηγεία του Λέοντα.
Λέων με Υδροχόο:Υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ σας, αλλά ο Υδροχόος θα πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να πάψει να είναι τόσο ψυχρός και απόμακρος.
Λέων με Ιχθύ: Στο κρεβάτι θα ζήσετε όμορφες στιγμές, όμως για κάτι μονιμότερο καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. 
πηγή::http://iparxei-mageia.pblogs.gr/tags/zodia-gr/pages/7.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...