.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: NEO SMOKΕY


H Κέιτ Μος λέει ναι στο  νεό smokey και μαγνητίζει!Επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή- κρύβεις τις καλοκαιρινές σου σκιές και σε  πιάνει η νοσταλγία του διαχρονικά σέξι smokey eye, δεν έχεις παρά να μάθεις τα πάντα για το πώς θα πετύχεις το πιο ανατρεπτικό λουκ της σεζόν. Ξέχασε αυτά που ξέρεις και ανέδειξε τον πιο σέξι εαυτό σου δίνοντας έμφαση στο βλέμμα σου!
H Κέιτ Μος λέει ναι στο
νεό smokey και μαγνητίζει!

Γενικά τα χρώματα: φέτος τοsmokey που θα σε κερδίσει είναι  πιο απαλό με χρώματα όπως το μπεζ, το γκρι, το μοβ που δεν έχει πολύ μαύρο μέσα( το οποίο "αγριεύει" το βλέμμα περισσότερο ). Το blue navy είναι η σούπερ έκπληξη της σεζόν!
Μυστικό 1ο: στα απαλά χείλη, αφού (όλα κι όλα) δε γίνεται να τονίσεις και μάτια και χείλη μιας και ο φόβος να φλερτάρεις με το too much είναι πολύ μεγάλος. Ένα ματ κραγιόν σε φυσική απόχρωση (κοντά στην απόχρωση των χειλιών σου) σου εξασφαλίζει την προσοχή που αποζητάς στα γατίσια ματάκια σου!
Τιπ: όταν απλώσεις τη σκούρα απόχρωση τότε καλά θα κάνεις να είσαι συγκρατημένη. Καλύτερα λίγη μοβ σκούρα σκιά λιγότερο παρά να δείχνεις σα να σου μαύρισε κάποιος το μάτι. Είναι προτιμότερο να προσθέσεις κατά βούληση λίγο χρώμα παρά να σου σπάσουν τα νεύρα προσπαθώντας να "απαλύνεις" το smokey σου!
Μυστικό 2ο: στις έντονες αποχρώσεις. Αν είσαι πρασινομάτα προτίμησε το μοβ που κάνει θαύματα στο μακιγιάζ σου, αν έχεις καστανά μάτια τόλμησε την σκούρα καφέ απόχρωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου ενώ αν έχεις μπλε μάτια η ψυχρή γκρι απόχρωση σε συνδυασμό με την τρέντι bleu navy θα σε μεταμορφώσει! Σκέψου το ενδεχόμενο ενός πολύχρωμου smokey eye. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο smokey με γκρι, καφέ και navyblue που θα αφήσει εποχή!
Τιπ: χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη σκιά όπως μια μπεζ για να "τονίσεις" την περιοχή των ματιών από τις βλεφαρίδες σου μέχρι το φρύδι και θα δεις το smokey σου πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...