Τα κολασμένα υλικά
- 1 κιλό κουβερτούρα καλής ποιότητας
- 400 γρ. βούτυρο lurpak ανάλατο
- 400 γρ. ζάχαρη (και ακατέργαστη μπορείτε να βάλετε)
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 12 αβγά
- 90 γρ. μαλακό αλεύρι
Η απλούστατη παρασκευή
- Λιώνουμε σε μέτρια φωτιά (σε μια κατσαρόλα) το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και την κουβερτούρα. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε σε μίξερ τα αβγά και τη ζάχαρη και σιγά-σιγά, ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο της κατσαρόλας.
- Μόλις το μίγμα γίνει ομοιόμορφο, το αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο τετράγωνο ταψάκι και το ψήνουμε σε πάνω κάτω αντίσταση στους 200 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά.
- Γίνονται περίπου 15 κομμάτια.
- Το σερβίρουμε με παγωτό βανίλια και σιρόπη σοκολάτας.
Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1369&Itemid=49#ixzz0rOtzaQ7M