.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΟΠΑΡ



Το πιο παρεξηγημένο στιλ δεν είναι άλλο από το λεοπάρ ή αλλιώς animal print. Και αυτό γιατί όχι μόνο είναι ένα τρεντ που έρχεται και ξαναέρχεται στη μόδα, αλλά και γιατί ο τρόπος που θα το φορέσεις παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή αποτυχία της εμφάνισής σου. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φορέσεις σωστά το απόλυτο τρεντ της σεζόν. 


Μην το παρακάνεις: ο χρυσός κανόνας της μόδας less is more βρίσκει απόλυτη εφαρμογή εδώ! Ένα παραπάνω κομμάτι και μπορεί να βρεθείς στην αντίπερα όχθη να φλερτάρεις με την fashion police. Αν επιλέξεις να φορέσεις το λεοπάρ σου καπέλα, καλά θα κάνεις να το συνδυάσεις με total black look, διατηρώντας ένα πιο διακριτικό λουκ για μοναδικές εμφανίσεις, είσαι δεν είσαι φαν.

Αυτές τις λεπτομέρειες: το λεοπάρ σαν λεπτομέρεια! Άν δε θέλεις να επιλέξεις ένα κομμάτι που να «φωνάζει» ότι είσαι φαν του animal print και μάλλον ξαδέρφη της τσίτα, μπoρείς να επιλέξεις ένα κομμάτι που να έχει εσωτερική επένδυση ή ένα ζευγάρι γάντια ή ένα πολύ ωραίο σκούφο σε λεοπάρ και να κάνεις fashion statement εμφανίσεις που θα ζήλευε και η Κέιτ Μος! Τα σκουλαρίκια είναι επίσης must, αλλά φρόντισε το λεοπάρ στοιχείο να δεσπόζει! Γενικά, δώσε στις λεπτομέρειες την απαραίτητη έμφαση και θα γίνεις η ιέρεια του στιλ σε χρόνο dt!

Το παλτό σου να είναι λεοπάρ: θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα με μία σου μόνο κίνηση; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις animal print καπαρντίνα σε μπεζ-καφέ ή μπεζ- μαύρο συνδυασμό και να μπεις αυτομάτως στην καρδιά της μόδας. Στη μίντι ή μακριά εκδοχή της, η καπαρντίνα είναι όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ένα κομμάτι must have που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Εννοείται ότι το υπόλοιπο σύνολο πρέπει να κινείται σε ουδέτερους και γήινους τόνους (μπεζ, καφέ, μαύρο, λευκό), για να «δέσει το γλυκό».

Και animal print και έξω ώμος: όπως σίγουρα ξέρεις μέχρι τώρα, το λεοπάρ δεν χρειάζεται να αφήσει κάποιο μέρος του σώματός σου εκτεθειμένο, για να σε μετατρέψει σε σέξι θεά του στιλ. Το λεοπάρ από μόνο του στρέφει όλα τα βλέμματα με φόρα κατά επάνω σου, είτε είναι ένα φόρεμα που αφήνει γυμνή όλη σου την πλάτη είτε είναι ένα ζιβάγκο που δεν αφήνει σε κοινή θέα ούτε το λαιμό σου. Αν, όμως, θέλεις να προκαλέσεις απανωτά εγκεφαλικά (με την καλή έννοια) με το στιλ σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα κομμάτι που αφήνει τον ένα ώμο έξω.

Τιπ: μην ξεχνάς ότι το λεοπάρ μπορεί να δείχνει τέλειο πάνω σου αρκεί να το φορέσεις με μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας φυσικά την πιο γκλάμουρ (και όχι την πιο κιτς) εκδοχή του. Ειδικά φέτος, η τάση σε πάει από το γραφείο- με ένα αμάνικο τοπ ή μια λεοπάρ στέκα- μέχρι το ποτό με όπλο σου το λεοπάρ φορεματάκι σου που αφήνει όλα τα στόματα ανοιχτά, ενώ σε ζεσταίνει όσο κανένα άλλο ως παλτουδάκι!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...