.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

Η περιπλάνηση στις στιλιστικές οδούς των νέων τάσεων συνεχίζεται... Δες εδώ τα παπούτσια που θα περπατηθούν περισσότερο αυτόν το χειμώνα και ετοίμασε το πλάνο των χειμερινών σου αγορών.





(Burberry Fall / Winter 2010)
Τα snake print επιμένουν τη νέα σεζόν! Μεταπηδούν από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και από τα σανδάλια στις μπότες. Σε διάφορα χρώματα και σε δέρματα όπως πύθωνα, τα χειμερινά παπούτσια δίνουν έμφαση στην πολυτέλεια και στο στιλ. Τα είδαμε σε όλα τα ύψη και σε πολλούς συνδυασμούς στις συλλογές των Jimmy Choo, Bally, Maison Martin Margiela και Giuseppe Zanotti.



(Louis Vuitton Fall / Winter 2010)
Το it τακούνι της σεζόν δεν είναι άλλο από το τετράγωνο chunky τακούνι. To έχουμε δει σε όλα τα πιθανά χρώματα και υλικά και φυσικά κερδίζει κάθε γυναίκα γιατί είναι εξαιρετικά πιο άνετο από τα στιλέτο. Ίσως να θεωρείς ότι υστερεί σε θηλυκότητα και σεξαπίλ αλλά όταν είναι φορεμένο σωστά είναι εξαιρετικά stylish. Το είδαμε στις πασαρέλες των Louis Vuitton, Chanel, Fendi, Marc Jacobs, Sonia Rykiel και το λατρέψαμε στην εκδοχή του Yves Saint Laurent όπου ακροβατεί ανάμεσα σε τακούνι και πλατφόρμα.



(Ralph Lauren Fall / Winter 2010)
Ο γυναικείος αστράγαλος είναι και πάλι στο προσκήνιο. Μποτάκια και ψηλοτάκουνα τελειώνουν στο ύψος του αστάγαλου δίνοντας την τέλεια λύση για τις καθημερινές στιλιστικές ανάγκες ενώ είναι και η πιο σέξι πρόταση για βραδινές εξόδους. Οίκοι όπως Lanvin, Chloe, Dries Van Noten και Dsquared2 συνεχίζουν το παιχνίδι της κομψότητας με ankle boots και strappy sandals που δένουν στον αστράγαλο.



(Gucci Fall / Winter 2010)
Ίσως η πιο σέξι πρόταση της σεζόν! Οι μπότες πάνω από το γόνατο μονοπωλούν ανδρικά και γυναικεία βλέμματα. Σκέψου: εάν φορέσεις μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα θα είσαι σέξι. Εάν φορέσεις το ίδιο μίνι και μπότες πάνω από το γόνατο θα είσαι super σέξι και θα κεντρίσεις όλα τα βλέμματα.
Σκέψου διπλά: Μερικές φορές οι εμφανίσεις με "πολύ περισσότερο ύφασμα" είναι πολύ πιο διεγερτικές από τις εμφανίσεις που εμπίπτουν στις στιλιστικές πεπατημένες όπως "κοντή φούστα-πανύψηλα τακούνια".
Τις είδαμε να διασχίζουν τα catwalks των Gucci, Ermano Servino και Burberry Prorsum και ανυπομονούμε να τις δούμε φορεμένες.



(Sonia Rykiel Fall / Winter 2010)

Η είσοδός τους στα trends του καλοκαιριού προκάλεσε έντονο θόρυβο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα clogs είναι το πλέον fashion forward trend. Τόλμησέ το πριν φοριέται από όλες. Το είδαμε και το ακούσαμε στις πασαρέλες των Ralph Lauren Collection, Car Shoe, Diesel Black Gold και Diane Von Furstenberg.
Ξύλινα τακούνια και το χειμώνα λοιπόν...
Όσο για το πέδιλο με καλσόν που βλέπεις και στη φωτό... Η μόδα το προτείνει. Εσύ όμως αποφασίζεις!


tlife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...