.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com...

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ΑΔΕΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ;ΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!


Άδειος τοίχος; Τι να βάλεις!


  Διακόσμησε τον άδειο τοίχο με βάση ένα μοτίβο που σου αρέσει. Π.χ. σου αρέσουν τα φρούτα, οι νεκρές φύσεις, οι γραβούρες, τα φυτά; Διάλεξε διαφορετικά κάδρα από το ίδιο θέμα και κρέμασέ τα σε σχηματισμούς όπως αυτός της φωτογραφίας.

  Πολύ μοντέρνα πρόταση είναι και αυτή του να διακοσμήσεις τον άδειο τοίχο σου με γράμματα ή αριθμούς, είτε σε κάδρα είτε μεγενθυμένα.
  Τράβα την προσοχή όποιου μπαίνει στο δωμάτιο τοποθετώντας σε έναν άδειο τοίχο ένα κάδρο που κάνει εντύπωση, όπως αυτό της φωτογραφίας, που είναι σαν ολόσωμος καθρέφτης με λέξεις.
  Φτιάξε ένα ράφι με κάδρα, αντί να τα κρεμάσεις.
  Κλασικό, αγαπημένο και εξαιρετικά κομψό: διακόσμησε τον άδειο τοίχο σου με διαφόρων μεγεθών και σχημάτων καθρέφτες. Καταρχήν θα δώσουν βάθος στο χώρο σου και κατά δεύτερον θα τον φωτίσουν.
  Βάλε μία σειρά από διαδοχικά κάδρα του ίδιου μεγέθους με παρόμοια αναπαράσταση ως περιεχόμενο πάνω από το κρεβάτι σου για να δημιουργήσεις την αίσθηση ότι πρόκειται για κεφαλάρι.
  Αν έχεις παιδιά αυτή είναι μια χαριτωμένη ιδέα: διακόσμησε έναν άδειο τοίχο με κάδρα από ζωγραφιές που έχουν κάνει τα παιδιά σου!
  Εξαιρετική ιδέα που δίνει την αίσθηση του ύψους σε ένα δωμάτιο: κάδρα την κορυφή των τοίχων, ολόγυρα στο δωμάτιο ώστε να δημιουργούν την εντύπωση μιας πρωτότυπης γύψινης κατασκευής.

  πηγή:http://www.tlife.gr/Article/FN/0-127-37546.html

  LinkWithin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...