.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΔΩΡΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ GUNAIKA BLOGSPOT ΑΠΟ ΤΟ GABI BODY PLACE!

Οι πρώτες δέκα αναγνώστριες του gunaika blogspot που θα στείλουν mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους, θα κερδίσουν μία δωρεάν υπηρεσία αξίας 30 ευρώ, οποιαδήποτε εκείνες επιλέξουν από το ινστιτούτο Gabi Body Place!
 Μπείτε στο υπέροχο site του Gabi Body Place και ταξιδέψτε στον κόσμο της ομορφιάς! http://www.gabibodyplace.com/#
Gabi Body Place…εκεί όπου η χαλάρωση, η γαλήνη και η ομορφιά έχουν την τιμητική τους. Χαρίστε στον εαυτό σας μικρές στιγμές ευτυχίας και μεγάλης διάρκειας ευεξία, αναζωογονώντας το σώμα αλλά και το πνεύμα σας.

Στο Gabi Body Place πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια. Γι αυτό το λόγο, έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε λογικότατες τιμές. Ελάτε κοντά μας και αφήστε μας να σας χαλαρώσουμε με κάποιο μασάζ. Να περιποιηθούμε το σώμα αλλά και το πρόσωπό σας με τις ειδικές θεραπείες που έχουμε στην διάθεσή σας. Να σας χαρίσουμε εντυπωσιακά άκρα με κάποιο από τα μανικιούρ ή πεντικιούρ μας.
Έχοντας επιλέξει προσεχτικά τις συνεργασίες μας, φροντίζουμε τα προϊόντα μας να μην έχουν parabens, ορυκτέλαια, παραφίνες ή άλλα επιβλαβή χημικά συστατικά. Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε στον ζεστό, φιλικό, εναλλακτικό χώρο μας…


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...