.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ



Εάν έχεις σπαστά μαλλιά τότε το ταμπεραμέντο των μαλλιών σου μπορεί να σε δυσκολεύει στο styling κάθε φορά που λούζεσαι. Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες με σπαστά μαλλιά είτε καταφεύγουν στο ίσιωμα είτε τα χειρίζονται λάθος με αποτέλεσμα τα μαλλιά τους να δείχνουν άγρια και φουντωτά.

Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς το φυσικό κυματισμό των μαλλιών σου για να έχεις καλοσχηματισμένες και εντυπωσιακές μπούκλες.

To βασικότερο βήμα για να πετύχεις όμορφο look χωρίς φριζάρισμα είναι
το σωστό στέγνωμα αμέσως μετά το λούσιμο. Με την χρήση κατάλληλων προϊόντων styling μιας μεγάλης φυσούνας και τον σωστό χειρισμό είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείς ευχάριστα από το αποτέλεσμα.

Extra Tips


Ξέμπλεξε τα μαλλιά σου ενώ ακόμα είσαι στο μπάνιο.

Τσαλάκωσέ τα ενώ είναι ακόμα με τα νερά και στράγγιξε τα προσεκτικά.

Με μια πετσέτα συνέχισε να τσαλακώνεις χωρίς να τρίψεις ή νε ξεχωρίσεις τον κυματισμό που έχει δημιουργηθεί.

Άπλωσε παντού στα μαλλιά σου( συνεχίζοντας το τσαλάκωμα) έναν δυνατό αφρό για μαλλιά με μπούκλες. Δοκίμασε καλύτερα ακόμα κερί σε μορφή αφρού. Δίνουν καλύτερο σχήμα στην μπούκλα.

Με τη φυσούνα σε υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή ταχύτητα στέγνωσε τα μαλλιά σου ενώ τα τσαλακώνεις προσεκτικά με τα δάχτυλά σου. Δώσε έμφαση στην ρίζα για να έχεις τον απαραίτητο όγκο στην κορυφή.

Διόρθωσε με προσοχή τα σημεία γύρω από το πρόσωπο και εάν χρειαστεί χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για να διορθώσεις μόνο τις μπούκλες που το πλαισιώνουν.

Ψέκασε ανάλαφρα σε όλα τα μαλλιά μια μικρή ποσότητα σπρέι για λάμψη στο τέλος.

Έτοιμη!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...