.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ



Θετικά στοιχεία 
Ο άντρας Σκορπιός είναι πιστός εραστής και εξιδανικεύει τη γυναίκα που αγαπάει. Δεν δείχνει εύκολα τα αισθήματα του, αλλά από τη στιγμή που θα εκφράσει τον ερωτά του θα μείνει πιστός σ' αυτόν για όλη του τη ζωή. Σπάνια δημιουργεί βαθύτερους δεσμούς, από φόβο πως δεν έχει βρει την κατάλληλη γυναίκα. Δεν της αποκαλύπτει όμως τη γνώμη του και περιμένει θετικότερες εκδηλώσεις από την πλευρά της.
Είναι σχεδόν αδύνατο για μια γυναίκα να μάθει τι σκέφτεται γι' αυτήν ο άντρας Σκορπιός. Αν είναι πιστός στον ερωτά του, απαιτεί επίσης πίστη και αποκλειστικότητα. Είναι ιδανικός εραστής και λατρεύει το γυναικείο σώμα που το μελετά από πολύ μικρός μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Αν μια γυναίκα προδώσει τα αισθήματα του, θα την εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο. Είναι καλός σύζυγος και ακόμη καλύτερος πατέρας. Φροντίζει με πάθος την οικογένεια του και αφοσιώνεται στη μόρφωση των παιδιών του. Ταυτόχρονα, είναι αυστηρός και σπάνια παίζει μαζί τους. Σαν πατέρας είναι πολυτιμότερος για τους εφήβους, παρά για τα παιδιά και τα μωρά, που τον κάνουν να χάνει την υπομονή του. Αν μια γυναίκα αποφασίσει να ζήσει με ένα Σκορπιό δεν θα της λείψει ποτέ τίποτε. Αρκεί να είναι φιλήδονη και πιστή. 

Οι γυναίκες Σκορπιοί διαλέγουν συνήθως έναν άντρα με αδύνατο χαρακτήρα. Αυτό φαίνεται σαν πονηριά από μέρους τους. Διαλέγουν τον αδύνατο άντρα για να τον έχουν του χεριού τους. Στην πραγματικότητα όμως, υποφέρουν γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν ένα δυναμικό εραστή για να τις συναρπάσει. Οι γυναίκες Σκορπιοί ερωτεύονται με πάθος και είναι πάρα πολύ φιλήδονες. Σπάνια όμως βρίσκουν τον άντρα που θα εκτιμήσει τα προσόντα τους και έτσι μένουν στο περιθώριο ενός συμβατικού γάμου. Σαν μητέρες είναι οι καλύτερες από την άποψη της εκπαίδευσης, γιατί καταλαβαίνουν από πολύ νωρίς τις ικανότητες των παιδιών τους και τις καλλιεργούν με πάθος. Δυστυχώς, μερικές φορές απογοητεύονται και σ' αυτό τον τομέα, γιατί ζητούν πράγματα που ξεπερνούν τις δυνατότητες των παιδιών. Είναι εξαιρετικά σταθερές στα αισθήματα τους και, αν γνωρίσουν τον πραγματικό έρωτα, αγαπούν με πάθος. Παραμένουν όμως πάντα ζηλιάρες και καχύποπτες. Η εκδίκηση μιας απατημένης γυναίκας Σκορπιού είναι φοβερή. 

Αρνητικά στοιχεία 
Η θέληση του Σκορπιού δεν γνωρίζει εμπόδια. Αλλά, αν η θέληση αυτή αφιερώνεται σε κάτι κακό, τότε η καταστροφή είναι βέβαιη. Τα πάθη του είναι απερίγραπτα. Υποφέρει από μόνιμη σεξομανία και γδύνει κυριολεκτικά με τα μάτια όποιον συναντάει. Το σεξουαλικό πάθος θολώνει πολλές φορές τη σωστή τους κρίση και τους κάνει να συναναστρέφονται άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη τους. Αφού τα απολαύσουν σεξουαλικά, τα συντρίβουν, αλλά συγχρόνως πληγώνονται και οι ίδιοι.
http://www.myworld.gr/site/content.php?sel=195&artid=40618

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...