.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΞΤΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΚΟΛΠΑ EXPESS!!


Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε μια δίαιτα αλλά και δεν προλαβαίνετε να αδυνατίσετε μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε το σωστό ντύσιμο που θα σας αφαιρέσει αρκετά κιλά και θα σας προσθέσει πολλή αυτοπεποίθηση. Ανακαλύψτε τα κολπάκια που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη και πιο λαμπερή.


Προτιμήστε φορέματα σε ίσια γραμμή:
 Αυτό το κόψιμο κάνει τους ώμους να δείχνουν πιο στενοί, αποφεύγοντας να δημιουργεί χωρίσματα στην κοιλιά, τα οπίσθια και τους γοφούς.

Αν έχετε μεγάλο στήθος:
 Επιλέξτε ένα φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ και μία ζώνη στη μέση. Είναι θηλυκό και σέξι ενώ οδηγεί έξυπνα το μάτι να… βυθιστεί προς τα κάτω και να φτάσει στη μέση.

Διαλέξτε αμπίρ: Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα κι αν έχετε κοιλίτσα θα λατρέψετε αυτήν τη γραμμή. Το γιατί είναι φανερό: αυτή η ραφή ακριβώς κάτω από το στήθος σάς επιτρέπει να κρύψετε πίσω από το ριχτό φόρεμα κάθε ατέλεια.

Αν έχετε γεμάτη μέση:
 Ρίξτε χαμηλά μία ζώνη και δώστε την εντύπωση πως φοράτε μικρότερο νούμερο, καθώς ξεγελά το μάτι και το απομακρύνει από το σημείο της κοιλιάς σας. Ακόμη και τα χαμηλόμεσα τζιν κάνουν την ίδια δουλειά: η σιλουέτα δείχνει πιο ψηλή και τα οπίσθια συμμαζεύονται.

Αγοράστε ένα μακρύ τζιν και φορέστε ψηλά τακούνια.
 Προσθέτοντας ύψος στο σώμα σας δίνετε την εντύπωση πως έχετε πιο μακριά πόδια. Για πιο αρμονικό αποτέλεσμα προτιμήστε ψηλοτάκουνες μπότες. Αν έχετε ψωμάκια ή μεγάλους μηρούς αποφύγετε ξεβαμμένα τζιν ή με σχέδια κατά μήκος του ποδιού γιατί τραβούν την προσοχή εκεί που δε θέλετε!

Μην αγοράζετε ρούχα για τη γυναίκα που θα θέλατε να είστε.
 Αγοράστε γι’ αυτήν που πραγματικά είστε. Το αξίζει περισσότερο!

Τι δεν πρέπει να φοράτε

Υπάρχουν κάποια ρούχα που δεν πρέπει να φοράτε σε καμία περίπτωση αν θέλετε να είστε στην κατηγορία «αδύνατη». Τα ρούχα αυτά είναι:


  • Φουσκωτά μπουφάν.
  • Μάλλινες ζακέτες με κουμπιά, σφιγμένες στη μέση με ζώνη.
  • Μάλλινα πλεχτά υπερβολικά φαρδιά.
  • Το τζιν του συντρόφου σας!
  • Φορέματα – πουλόβερ.

Το μυστικό

Διαλέξτε ρούχα που πέφτουν ωραία πάνω σας, όχι ρούχα χωρίς σχήμα!

Πηγή: omorfamistika.gr
το είδαμε στην ζούγκλα.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...