.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΙΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΕΞ

ΚΡΙΟΣ - Ο ακόρεστος 
Για σας, που διαθέτετε σπάνια ενέργεια και έντονη σεξουαλική όρεξη, ο έρωτας είναι μια ζωτική αναγκαιότητα. Έχετε κάποιος ιδιοτροπίες στο κρεβάτι οι οποίες αφορούν τη στιγμή της κορύφωσης, αλλά και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Τα ατελείωτα χάδια σας κουράζουν σε σημείο να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Αν υπολογίσει κανείς τις επιδόσεις σας, θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει πρωταθλητές! Κάθε φορά, προσπαθείτε να ανατρέψετε το προηγούμενό σας ρεκόρ. Θέλετε να παίζετε το ρόλο του κυρίαρχου στο κρεβάτι, να έχετε τον πρώτο λόγο και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, χωρίς στερεότυπα και «πρέπει». Για να σας κρατήσει κάποιος κοντά του θα πρέπει να διατηρεί την ερωτική σας επιθυμία στο ''κόκκινο'' και να ικανοποιεί τις σεξουαλικές σας ανάγκες, ακόμη κι όταν αυτές ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής! 

Άντρας: Κολακεύεστε όταν η παρτενέρ σας ανταποκρίνεται με όλες της τις αισθήσεις και δέχεται να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. 

Γυναίκα: Τα μάτια σας λάμπουν από πόθο και δύσκολα μπορείτε να κρύψετε το ταμπεραμέντο σας.

Κριός και σεξ 

Κριός με Κριό: Ιδανικό και παθιασμένο ζευγάρι. Προσέξτε, όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεθυμάνει το πάθος σας γρήγορα. 
Κριός με Ταύρο: Ταιριάζετε πολύ στο σεξ αλλά αν θέλετε να το προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο θα πρέπει να κρατάτε τη σχέση συνεχώς ζωντανή. 
Κριός με Δίδυμο: Ο Κριός πιστεύει ότι ο Δίδυμος είναι αντισεξουαλικός και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. 
Κριός με Καρκίνο: Ο Κριός θα βγάλει στον ευαίσθητο Καρκίνο τα απωθημένα του. Το σεξ αρχικά θα είναι παθιασμένο αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. 
Κριός με Λέων:Δύο ζώδια που θέλουν να κυριαρχούν. Να δούμε ποιος θα έχει το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι! Κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβαστεί. 
Κριός με Παρθένο: Ο Κριός πιστεύει ότι πάνω απ' όλα είναι το σεξ, γεγονός που εξοργίζει την Παρθένο. Κρύα τα πράγματα. 
Κριός με Ζυγό: Παρόλο που είναι τα δύο άκρα αντίθετα και ιδιαίτερα απαιτητικοί μπορούν με συμβιβασμούς να απολαύσουν την χαρά του έρωτα. 
Κριός με Σκορπιό: Ο Σκορπιός τρελαίνεται με το πάθος του Κριού. Πρόκειται για την καλύτερη ερωτική ένωση. Θα απολαύσουν στο έπακρο τον έρωτα τους. 
Κριός με Τοξότη: Έχουν πολλά κοινά σημεία, είναι και οι δύο γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό. Στο κρεβάτι θα τα βρείτε μια χαρά! 
Κριός με Αιγόκερω: Και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα και μπορούν να έχουν μια παθιασμένη σχέση. 
Κριός με Υδροχόο: Ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Ταιριάζουν τόσο πνευματικά όσο και σεξουαλικά. 
Κριός με Ιχθύ: Οι Ιχθύες έχουν καλπάζουσα φαντασία στο σεξ, γεγονός που εξιτάρει τον Κριό. Ένας Κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ. 
http://iparxei-mageia.pblogs.gr/tags/zodia-gr.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...