.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ορισμένοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να πετύχουν αυτό που αναζητούν στη ζωή τους; Τα βήματα για την επιτυχία είναι απλά. 


* Κάνετε μεγαλεπίβολα σχέδια. Αυτό είναι και το μυστικό των περισσότερων πετυχημένων ανθρώπων.
Επιτρέψτε και εσείς στον εαυτό σας να ονειρευτεί και να φαντασιωθεί τη ζωή που θέλει να ζήσει. Πόσο τέλεια φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 10 χρόνια από σήμερα;

* Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας. Το ότι ο άνθρωπος καταλήγει εκεί που σκέφτεται, είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ιστορίας. Δύο παράγοντες καθορίζουν τα παραπάνω: τι σκέφτεστε και πόσο το σκέφτεστε.

* Γίνετε αφεντικό του εαυτού σας. Σταματήστε να ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους και αναλάβετέ τις 100%. Με το να είστε αφεντικό του εαυτού σας -άσχετα με το ποιος υπογράφει την επιταγή του μισθού σας - θα καταφέρετε να πετύχετε τη δική σας ευημερία.

* Ασχοληθείτε με ότι πραγματικά αγαπάτε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, να ξέρετε. Όταν ασχολείστε με κάτι που αγαπάτε δε θα καταλάβετε ότι δουλεύετε. Αναρωτηθείτε: αν κερδίζατε 1.000.000? θα συνεχίζατε τη δουλειά σας; αν όχι μήπως να σκεπτόσαστε να αλλάξετε τομέα δουλειάς;

* Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από την επιτυχία. Βάλτε στόχο να μπείτε στο 10% του κορυφαίου τομέα δράσης σας όποιος κι αν είναι αυτός.

* Σκληρή δουλειά. Οι αυτοδημιούργητοι άνθρωποι είναι αυτοί που πήγαιναν πρώτοι στη δουλειά τους και έφευγαν τελευταίοι. Το θέμα δεν είναι πόσες ώρες θα παραμείνει κανείς στο χώρο της δουλειάς αλλά αν δουλεύει ποιοτικά.

* Επενδύστε στη γνώση. Το μυαλό είναι όπως οι μύες. Όσο περισσότερο το ασκούμε τόσο περισσότερο δυναμώνει. Η διαρκής εκπαίδευση είναι το Α και το Ω.

* Πληρώστε τον εαυτό σας πριν τους άλλους. Αποταμιεύστε το 10% του εισοδήματος σας.

* Μάθετε κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς σας. Μελετήστε ότι αφορά στον τομέα σας με κάθε λεπτομέρεια.

* Να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας. αν υπάρχει μια ιδιότητά σας που πρέπει να μάθουν οι άλλοι αυτή είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας.

* Βάζετε προτεραιότητες. Και επικεντρωθείτε σε αυτές.

* Γίνετε γνωστοί για την ταχύτητα και την αξιοπιστία σας. το πιο ισχυρό νόμισμα του αιώνα είναι ο χρόνος. Μάθετε να κινήστε γρήγορα χωρίς να χάσετε την αξιοπιστία σας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=171825&cid=32

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...