.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com...

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Οι δύο βασικές τάσεις για τον Χειμώνα του 2013 κατευθείαν από Νέα ΥόρκηΤο fashion week της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2012-'13 έριξε μόλις χθες αυλαία. Στα catwalks παρέλασαν μοντέλα με διαφορετικά μαλλιά και make up και φυσικά υπήρξαν και κάποιες ακρότητες(έτσι για να στραφούν τα φώτα στα συγκεκριμένα fashion shows και να μπούμε εκ νέου συζητήσεις για το αν οι ακρότητες μπορούν να αναχθούν σε τάση).Οι δεύτερες δεν μας απασχολούν! Εξάλλου, δεν ...
μπορούμε να τις υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Και κάτι ακόμη: στο catwalk υπήρχαν περισσότερο wearable τάσεις, οι οποίες μάλιστα αναδεικνύουν και την θηλυκότητά μας. Ποιες ήταν οι δύο πιο βασικές που θα μας απασχολήσουν σε λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα (των τάσεων τα παιδιά...). Στις έχουμε! Και για να σου δώσω μια ιδέα: και οι δύο επικρατούσες τάσεις ανήκουν στην κατηγορία που φοβόμαστε να υιοθετήσουμε εύκολα!


Κόκκινα χείλη με... Katharine Hepburn διάθεση!

Η καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά το δυνατό χαρτί της ομορφιάς! Τα μάτια ντύνονται μόνο με μάσκαρα και κάποιες λάμψεις δίνουν ένταση στα ζυγωματικά σου εντείνοντας το effect υγείας.
Το είδαμε (από αριστερά): Ruffian, Monique L'huillier και Thakoon. Μερικοί ακόμη οίκοι που υπέκυψαν σε αυτό το γοητευτικό και θηλυκό look ήταν Victoria Beckham και Zac Posen.

Χρωματιστές σκιέςΑν και ο Χειμώνας μας έχει συνηθίσει σε γήινες ή σκούρες αποχρώσεις, οι νεοϋορκέζοι make up artist μας συστήνουν σε μια νέα λογική η οποία συνδυάζεται με μια νέα χρωματική παλέτα. Σμαραγδί, topaz μπλε, ρουμπινί και πολλοί ακόμη τόνοι σε σκιές, οι περισσότερες σε shiny υφή. 
Το είδαμε (από αριστερά): DVF, Gurung και Jason Wu.


ΠΗΓΗ:http://miss24gr.blogspot.com/2012/04/13.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...