.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ιδέες για το πως να ''καμουφλάρουμε'' τα φθαρμένα τακούνια!




Πολλές φορές συμβαίνει στις γόβες ή γενικά στα ψηλοτάκουνα παπούτσια, να δημιουργούνται φθορές - έντονα γδαρσίματα,τόσο στο τακούνι αλλά και γενικά στο πίσω μέρος τους!

Κάποιες φορές μάλιστα, ακόμη και η λύση του τσαγκάρη δεν είναι ικανή να καμουφλάρει την φθορά τους!

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, το μόνο που μένει, είναι να βάλουμε την φαντασία μας και να καμουφλάρουμε με διάφορους τρόπους, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.






Τρόπος 1ος

Να διακοσμήσετε τα τακούνια σας με τρουκς ή πέτρες τύπου swarovski.

Με αυτόν τον τρόπο,εκτός ότι θα καλύψετε τα γδαρσίματα,θα κάνετε μια πλήρη μεταμόρφωση στις γόβες σας!






Τρόπος 2ος



Στην περίπτωση που τα τακούνια είναι από πλαστικό υλικό και έχουν εκδορές τέτοιες όπου έχει φύγει το χρώμα τους και φαίνονται άσπρα σημάδια, η λύση είναι να τα ΄΄μακιγιάρουμε΄΄!
Αν το τακούνι είναι μαύρο,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα ,μαύρο μαρκαδόρο,eyeliner ή βερνίκι νυχιών. Ειδικά αν είναι γυαλιστερό το τακούνι, μπορείτε μετά να περάσετε στα σημεία όπου έχουν βαφεί ,ένα διαφανές βερνίκι νυχιών.
Επειδή υπάρχουν αμέτρητα χρώματα σε βερνίκια νυχιών, σίγουρα μπορούμε να βρούμε κάποιο που να ταιριάζει στο χρώμα από τα τακούνια μας!




Τρόπος 3ος


Καλύψτε τα τακούνια με ύφασμα. Ένας ακόμη τρόπος ,ειδικά κατάλληλος για τα τακούνια που είναι πολύ φθαρμένα, είναι να τα ντύσουμε με ύφασμα! Αν καταλήξετε σε αυτήν την επιλογή,τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν τσαγκάρη, για να έχετε πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Το ύφασμα που θα επιλέξετε, μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από το χρώμα του τακουνιού, ώστε να αλλάξετε τελείως, ακόμη και το σχέδιο του.


Τρόπος 4ος


Κάλυψη-απόκρυψη! Ο τελευταίος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε υλικά ώστε να μεταμορφώσουμε τελείως τις γόβες μας και να καλύψουμε ουσιαστικά τα τακούνια με υλικά όπως υφασμάτινες τρέσες,πούπουλα ,φτερά κτλ.




Τρόπος 5ος


Heel Condoms! Η φαντασία της Πουερτορικανής σχεδιάστριας Sandrysabel Otriz, δημιούργησε μια πατέντα που λέγεται προφυλακτικά-τακουνιών!

Η ιδέα της ήταν να δημιουργήσει τρόπους ώστε ένα ζευγάρι γόβες να μεταλλάσσεται,ντύνοντας τα τακούνια και όλο το πίσω μέρος τους.
Σχεδίασε λοιπόν αυτές τις κάλτσες τακουνιών,κοστίζουν $20-$40 και υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Δεν ξέρω με αυτόν τον τρόπο, κατά πόσο το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γυναικεία φαντασία τελικά.. καλπάζει!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...