.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Παστέλ! Η πιο ισχυρή τάση της νέας σεζόν και πως να τη φορέσεις...



    Για πολλούς η Άνοιξη με το που υποδεχτούν τον Μάρτη είναι γεγονός, αφού επίσημα είναι ο μήνας που τα λουλούδια ανθίζουν, ο ουρανός γίνεται πιο μπλε και όλα γύρω μοιάζουν πιο λαμπερά, όμορφα και αισιόδοξα. Αυτό το συναίσθημα έρχεται και κατακλύζει την ψυχή σου όταν κάνεις μία βόλτα στους μεγάλους οίκους και βλέπεις τι είναι αυτό που επιβάλλουν για την νέα ανοιξιάτικη σεζόν: Παστέλ χρώματα!

    Είναι η πρώτη και πιο ισχρυρή τάση της ανοιξιάτικης σεζόν και δεν περιορίζεται σε ένα μόνο κομμάτι, υπάρχει παντού. Στις βερμούδες, στα φορέματα, στις μπλούζες, στα πουκάμισα, στα σακάκια ακόμη και στα αξεσουάρ. Η μόδα φέτος την Άνοιξη σε μεταμορφώνει σε candy girl και σε γεμίζει με γλύκα που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί.


    Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια μέσα από τις συλλογές των πιο ισχυρών οίκων μόδας ώστε να πας σωστά διαβασμένη για τα φετινά σου ψώνια.



    Από αριστερά: Christian Dior, Diane von Furstenberg, John Galliano

    Tα φορέματα φέτος σε αποχρώσεις παστέλ έχουν την τιμητική τους και δεν περιορίζονται μόνο σε ένα στιλ. Οι οίκοι προτείνουν απλά το χρώμα να γλυκάνει και αφήνει τη γραμμή που θα επιλέξεις να είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στη σιλουέτα σου. Φορέματα μέχρι το γόνατο σε ίσια γραμμή, φορέματα μακριά αλλά και αέρινα είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που έχεις για φέτος την Άνοιξη.

    Σημείωσε πως το κοραλί είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Τόλμησέ το και θα δεις πόσο πολύ θα αναδείξει την καλοκαιρινή σου διάθεση.



    Από αριστερά: Givenchy, Calvin Klein, Lanvin

    Αν το στιλ σου δεν είναι τόσο ρομαντικό αλλά προτιμάς τα πιο πρακτικά ντυσίματα οι αποχρώσεις παραμένουν γλυκές κι εδώ. Φούστες pencil σε λαδί xρώμα σε συνδυασμό με μεταξωτά μπεζ χρώματα είναι μία πολύ κομψή λύση ενώ τα μεταξωτά φορέματα και σύνολα όπως ένα παντελόνι με τοπ σε αποχρώσεις της ζάχαρης θα σε κάνουν και πολύ κομψή αλλά και στους τόνους που επιβάλει η μόδα.

    Σημείωσε πως ακόμη και τα nude χρώματα έχουν μία πιο γλυκιά χροιά φέτος την Άνοιξη.



    Από αριστερά: Maison Martin Margiela, Marni, Stella McCartney

    Τo δέρμα δεν φεύγει από την επικαιρότητα, μεταμορφώνεται όμως κι αυτό με τα χρώματα της σεζόν. Ενώ αν αγαπημένα σου είναι τα prints δεν πρέπει να τα στερηθείς νομίζοντας πως δεν είναι επίκαιρα αφού προσαρμόζονται στην εποχή με χρώματα πιο απαλά που θα επιτρέψουν να βγει προς τα έξω η πιο θηλυκή πλευρά του χαρακτήρα σου.

    Σημείωσε πως οι διαφάνειες παραμένουν στο προσκήνιο και ταιριάζουν πολύ με τα παστέλ χρώματα της σεζόν.



    Από αριστερά: Alexander McQueen, Prada, Ralph Lauren

    Θα μπορούσες να φανταστείς πως μία τόσο γλυκιά τάση δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια για πειραματισμούς. Θα σε διαψεύσω όμως γιατί οι colour blockingσυνδυασμοί γίνονται και σε αυτήν την περίπτωση και μάλιστα επιτρέπονται και παραπάνω από δύο χρώματα μαζί. Ένα πολύ γλυκό feeling που σε κάνει να μοιάζεις με κουφέτο!

    Σημείωσε πως το γαλάζιο και το ροζ γνωστά κι ως baby blue - baby pink είναι τα χρώματα που θα βγάλουν το κορίτσι που κρύβεις μέσα σου.



    Από αριστερά: Nina Ricci, Sonia Rykiel, Valentino

    Girlie... but sexy!
    Η τάση αυτή είναι η αποθέωση του girlie look. Αν σου αρέσει το κορίτσι που κρύβεις μέσα σου να φαίνεται και στα ρούχα σου αλλά οι υπερβολές δεν είναι του χαρακτήρα σου, μικρές μοιραίες πινελιές όπως ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι του φορέματός σου, μία στενή ζώνη που θα αναδείξει τις καμπύλες σου είναι μόνο λίγες από τις παρεμβάσεις που μπορείς να κάνεις ώστε το look να προδίδει πως το κορίτσι αυτό έχει έντονο sex appeal.

    Σημείωσε πως το κίτρινο θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα δώσει μία αρκετά '60s αίσθηση.



    Από αριστερά: Versace, Kanye West, Louis Vuitton

    Οι οίκοι ξέρουν πως δεν απευθύνονται σε ανήλικα κορίτσια που θέλουν το δωμάτιό τους να είναι ροζ αλλά σε γυναίκες που θέλουν να είναι και sexy. Έτσι ακούνε την κρυφή μας επιθυμία και παρουσιάζουν στενά mini φορέματα σε χρώματα όπως το φυστικί, το ροζ αλλά και το γαλάζιο χωρίς να αφήνουν καμία αμφιβολία πως η γυναίκα αυτή είναι ελκυστικά γλυκιά.

    Σημείωσε πως ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν είναο το πράσινο - φυστικί ή της μέντας αν θέλεις.
    Χριστίνα Κατσαούνη  

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...