.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΟΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ( over knee). Ταιριάζουν σε όλα τα πόδια; Πως να τις φορέσεις!





Με μια απλή βόλτα είτε κοιτάζοντας βιτρίνες ,είτε παρατηρώντας τα outfit γυναικών θα διαπιστώσουμε ότι οι μπότες πάνω από το γόνατο κυκλοφορούν παντού! Το σίγουρο είναι ότι είναι της μόδας,αν και πιο δειλά εμφανίστηκαν από πέρυσι, φέτος κυριαρχούν! Τις βρίσκουμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα,ψηλοτάκουνες και flat.


Οι προνομιούχες είναι σίγουρα οι γυναίκες με καλλίγραμμα πόδια, αφού σε αυτές οι over knee μπότες ταιριάζουν πολύ. Υπάρχει όμως και μια άλλη μερίδα γυναικών,που ίσως είναι και η πλειοψηφία, οι οποίες έχουν κάποια παραπάνω κιλά ή δεν έχουν το ύψος ενός μοντέλου! Σε αυτές τις περιπτώσεις γυναικών λοιπόν, οι over knee μπότες μπορεί να μην τις κολακεύουν ιδιαίτερα, αντίθετα να καταστρέφουν ολοκληρωτικά την εμφάνιση αλλά και την ''προσωπικότητά'' τους!

Αν παρόλα αυτά θέλετε να ακολουθήσετε την τάση της μόδας προτείνω τα εξής:
  • Αποφύγετε τις over knee μπότες-κάλτσα.Είναι τόσο στενές που ταιριάζουν μόνο σε πολύ λεπτά πόδια. Αντίθετα σε πιο γεμάτα πόδια απλά υπερτονίζουν τα επιπλέον κιλά και δείχνουν κακόγουστες! Προτιμήστε μπότες πιο χαλαρές στο πόδι και σε φαρδιά γραμμή.
  • Αν έχετε κοντά πόδια μην επιλέξετε μπότες που το μήκος τους υπερβαίνει κατά πολύ το γόνατο.Προτιμήστε ,το πολύ, να καλύπτεται το γόνατο.Αν φορέσετε πολύ ψηλές σε μήκος μπότες απλά τα πόδια σας θα φαίνονται ακόμη πιο κοντά.
  • Προτιμήστε το χρώμα της μπότας να μην είναι πολύ κραυγαλέο για να φαίνεται ότι φοράτε τα ρούχα σας και όχι μόνο μπότες!
  • Και τέλος κάντε μια μικρή πονηριά για να φτιάξετε μια ψευδαίσθηση! Φορέστε μπότες χαλαρές στην γάμπα μέχρι το ύψος του γόνατου (όχι πιο πάνω) και αφήστε να ξεπροβάλλουν over knee κάλτσες! Το αποτέλεσμα θα είναι πιο ασφαλές από το να πέσετε σε στιλιστική καταστροφή!
Για εσάς που είστε οι τυχερές και πιστεύετε ότι έχετε τα προσόντα για να φορέσετε τις over knee μπότες καλό θα είναι:
  • Να φοράτε το κατάλληλο σχέδιο για την κατάλληλη ώρα! Το πρωί και το απόγευμα δεν φοράμε ποτέ ψηλοτάκουνες over knee μπότες! Το αποτέλεσμα θα φαίνεται πολύ ''ακατάλληλο για ανηλίκους''. Προτιμήστε flat σχέδια και casual.
  • Αν τις συνδυάσετε με φούστα ή φόρεμα,ο κανόνας λέει ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει το μήκος της φούστας τόσο και της μπότας! Δεν φοράμε midi φούστες με over knee μπότες για παράδειγμα!
  • Μπορείτε να τις φορέσετε με στενά jeans,leggings και treggings συνδυασμένα με πουκάμισο,ένα φαρδύ πουλόβερ ή μπλουζοφόρεμα!
  • Σε βραδυνές εμφανίσεις όπου μπορείτε να φορέσετε ψηλοτάκουνες μπότες,φροντίστε το υπόλοιπο outfit να μην είναι πολύ κραυγαλέο! Πάντα η απλότητα κερδίζει τις εντυπώσεις!
  • Το πιο σημαντικό από όλα όμως ,είναι να καταλάβουμε ότι το sexy έχει πολύ κοντινά όρια με το πρόστυχο. Φροντίστε η επιλογή σας να μην ξεπεράσει τα όρια του sexy.

Παραδείγματα προς αποφυγή!!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...