.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΙΤΑ ORAC ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ


H δίαιτα που ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου...και το χειμώνα!

    Tη δοκίμασες το καλοκαίρι και ενθουσιάστηκες. Λαμβάνουμε ακόμη και σήμερα σχόλια σας με επιτυχημένες προσπάθειες.

    Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε αποκλειστικά για το TLIFE, ένα νέο, ολοκαίνουριο menu της Δίαιτας Orac. Για εσένα που θες να συνεχίσεις, αλλά και για εσένα που τώρα θέλεις να ξεκινήσεις και χρειάζεσαι ένα menu προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής. Με χειμερινές τροφές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος και να προστατεύσεις τον οργανισμό σου από τις ιώσεις.




    Αν θέλεις να κατεβάσεις το μενού στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

    Μικρές συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα
    Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει μικρές, αλλά σημαντικές συμβουλές για να αποδώσει περισσότερο η δίαιτα orac:
    Υπολογίζετε το μέγεθος της μερίδας όσο η μερίδα εστιατορίου (περίπου 200 γρ).
    Να αλλάζετε τα γεύματα κατά τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.
    Να τηρείτε τη συχνότητα γευμάτων.
    Να πίνετε αρκετή ποσότητα νερού, έστω και αν δε διψάτε!

    Ο Δημήτρης Γρηγοράκης έχει κάτι να σου πει...Η χειμερινή έκδοση της δίαιτας Orac είναι γεγονός! Μετά την απαίτηση σας και φυσικά με δεδομένα τα πολύ κολακευτικά σχόλια που διατυπώσατε, σας ετοίμασα και σας παρουσιάζω το πρώτο χειμερινό μενού της αγαπημένης σας δίαιτας.

    Μία από τις πλέον σημαντικές συνθήκες της δίαιτας Orac, είναι η επιλογή φυσικών τροφίμων με βάση την εποχιακή διαθεσιμότητά τους. Αυτό αποτελεί το απαραίτητο κριτήριο προκειμένου να λαμβάνουμε πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες, χωρίς ταυτόχρονα να διακινδυνεύουμε το γεγονός ότι με δεδομένη τη αρνητική ανθρώπινη παρέμβαση που συνοδεύει την παραγωγή μη εποχιακών τροφίμων (ορμόνες, περισσότερα φυτοφάρμακα), λαμβάνουμε περισσότερο βλαβερές παρά ωφέλιμες ουσίες.

    Είναι γεγονός ότι αυτή την εποχή παρουσιάζονται αυξημένες απαιτήσεις για αντιοξειδωτικές ουσίες, λόγω των χειμερινών ιώσεων. Έτσι, η νέα αντιοξειδωτική δίαιτα Orac σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία αφ΄ ενός να χάσετε βάρος με ασφάλεια και αφ΄ ετέρου να ενδυναμώσετε τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας. Η πρώτη χειμερινή έκδοση της δίαιτας Orac αποτελεί, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες, μία ελκυστική πρόταση για αποτελεσματική μείωση βάρους, χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης και πείνας!

    Με τη νέα αντιοξειδωτική δίαιτα Orac είναι βέβαιο ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!!!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...