.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τάσεις Μακιγιάζ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013


Τάσεις Μακιγιάζ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013




Μπορεί ο χειμώνας να κρατάει γερά, αλλά είμαστε σε απόσταση αναπνοής απ' τον πρώτο μήνα της άνοιξης. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη ''ανοίξει τα χαρτιά τους'' για τις τάσεις που θα υπάρξουν την επόμενη σεζόν στα ρούχα και στο μακιγιάζ και αρχίζουν να μας βάζουν σε ανοιξιάτικο mood !!
Aς ρίξουμε μια ματιά στις πιο κυρίαρχες τάσεις μακιγιάζ για την άνοιξη/καλοκαίρι 2013:


Πρόσωπο λαμπερό με γυαλάδεςΆνοιξη σημαίνει φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο! Γι' αυτό αφήστε στην άκρη τα ματ προϊόντα αι ενισχύστε την φυσική λάμψη του δέρματος σαςμε υγρά και ιριδίζοντα στοιχεία στην πούδρα και στο make up. Το λαμπερό δέρμα με highlighters είναι αγαπημένη τάση των περισσότερων make up artists.

Ιριδίζουσες σκιές

Η λάμψη δεν σταματάει στο δέρμα....σειρά παίρνουν τα μάτια που τα είδαμε και τα θέλουμε φωτισμένα και εκθαμβωτικά με μεταλλικές και ιριδίζουσες σκιές! Η τάση της σεζόν ''θέλει'' την σκιά πιο τονισμένη και απλωμένη σχεδόν σ' όλο το βλέφαρο σε σημείο υπερβολής......μιας υπερβολής που μας αρέσει!! Ίσως μας θυμίζει κάτι απ' τα 90`s....

Φλούο χρώματα στα μάτια
Εκτός απ' τις μεταλλικές σκιές συναντήσαμε πολύ χρώμα στα μάτια, όπως έντονο πράσινο, γαλάζιο, τυρκουάζ....χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στην εποχή!! Οπότε, για όσες δεν αρέσουν οι ιριδίζουσες σκιές υπάρχει κι άλλη επιλογή για έντονα τολμηρό βλέμμα!

Τip: Αν θέλετε μια μικρή δόση χρώματος, δοκιμάστε την επιλογή του χρωματιστού μολυβιού στο πάνω ή στο κάτω βλέφαρο

Το eyeliner ήρθε και έμεινε.Το αγαπημένο υλικό παραμένει στην μόδα και μπορεί να φορεθεί σε retro αυστηρό στυλ, αλλά και σε πιο soft ανοιξιάτικη εκδοχή!

Έντονα φρύδια και βλεφαρίδες

Η τάση των έντονων φρυδιών του χειμώνα συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, που σε συνδιασμό με τις τονισμένες βλεφαρίδες δίνουν στο πρόσωπο ένα νοσταλγικό και retro στυλ. Οπότε, ''παίξτε'' άφοβα με τις βλεφαρίδες σας είναι must!!

Ζωηρό χρώμα στα χείλη
Η διάθεση της εποχής δεν μένει μόνο στα μάτια. Τα χρώμα έχει την τιμητική του και στα χείλη και τα κραγιόν έχουν αποχρώσεις σε έντονο φούξια, ανοικτό κόκκινο, πορτοκαλί και φλούο ροζ. Αν βαρεθήκατε να τονίζετε μόνο τα μάτια κάντε το, με τα χείλη....είναι ευκαιρία αυτή τη σεζόν να το χαρείτε!!

Η επόμενη σεζόν διακρίνεται από πολύ λάμψη και χρώμα και οι επιλογές πολλές σε στυλ και ύφος......δεν έχετε λοιπόν, παρά να αυτοσχεδιάσετε και να ''παίξετε'' άφοβα στο παιχνίδι των χρωμάτων !!το είδαμε :http://phestos.blogspot.gr/2013/02/2013.html


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...