.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

7 καλοί λόγοι για να θέλετε να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας


Πιο πολύ χρόνο αφιερώνουμε στο να βρούμε τρόπους να είμαστε κάπου, με κάποιον και σχεδόν καθόλου με τον εαυτό μας. Τι συμβαίνει; Δεν μας αρέσει η παρέα του; Δεδομένου ότι πολλά από τα δεινά της ψυχής μας ξεκινούν από την κακή σχέση που μπορεί να έχουμε με τον εαυτό μας, οι παρακάτω λόγοι που σημειώσαμε είναι μια καλή αφορμή για να δώσουμε ραντεβού μαζί του.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Για την υπέροχη οικογένεια μου...από την katia

Σαν να' μουν φτερούγα σε τύλιξα μέσα στην ψυχή μου
λάτρεψα κάθε σου ήχο χωρίς σταματημό

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Καλλυντικά του φαρμακείου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Δεν μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε όλους τους χημικούς όρους που περιέχονται στη σύνθεση ενός καλλυντικού όμως κάποιες πολύ διαδεδομένες ορολογίες όπως ελεύθερες ρίζες, μη φαγεσορωγόνα και κάποια βασικά, φυσικά ή συνθετικά, στοιχεία που καθορίζουν την ιδιότητα του κάθε καλλυντικού θα ήταν χρήσιμο να το ξέρετε. Έτσι, σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει μία λίστα με βασικά φυσικά συστατικά. Ανακαλύψτε τις συνθέσεις των περισσοτέρων φυτικών προϊόντων που βρίσκονται στο φαρμακείο και επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Φτιάξε αλοιφή για τα χείλη με γεύση καρύδας!


Η αλοιφή για τα χείλη και μάλιστα με γεύση καρύδας, φτιάχνεται πανεύκολα.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Calories Quiz! Απάντησε σε 5 ερωτήσεις και μάθε πόσες θερμίδες μπορείς να τρως τη μέρα...

Νίκος Κριαράς


    Ποια δίαιτα σου ταιριάζει καλύτερα; Μήπως είναι ο μεταβολισμός σου αργός; Πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά ώστε να μην παίρνεις κιλά; Και πόσες για να χάσεις; Απάντησε σε μόλις πέντε ερωτήσεις καθημερινότητας και λύσε όλες τις απορίες σου σε σχέση με τη διατροφή.

    Ο Διαιτολόγος Διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς σου κάνει απλές ερωτήσεις. Πόσες ώρες κοιμάσαι; Με τι μεταφορικό μέσο πηγαίνεις στη δουλειά; Απάντησέ τες ειλικρινά, άθροισε τις θερμίδες που αναγράφονται δίπλα και δες πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά*

    Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

    Οι 7 χειρότερες επαγγελματικές συμβουλές για το βιογραφικό σας


    Businesswoman
































    1.  ”Μη βάζεις συνοδευτική επιστολή”
    Η συνοδευτική επιστολή  λέει στον αναγνώστη «Αυτό το άτομο ξέρει ποιο είναι, τι έχει κάνει και γιατί μετράει». Αναδεικνύει τις ικανότητές σας στο γράψιμο, δείχνει τι ξεχωρίζει στην εμπειρία σας και σας δίνει βαθμούς. Μην το παραλείπετε, όποιος κι αν σας λέει ότι δεν είναι απαραίτητο ή σημαντικό.

    Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

    Σαπούνι παραδοσιακό: Μάθετε πώς να το φτιάχνετε



    Για όσους προτιμούν τον απλό, παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού με μπάρα σαπουνιού, οι φυσικές συνταγές που υπάρχουν είναι ιδανικές για να καθαρίσουν, να ενυδατώσουν και να αρωματίσουν το σώμα! Απολαύστε τη διαδικασία παρασκευής, δουλέψτε με όρεξη και δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει...

    Για να δημιουργήσετε ένα αποσμητικό σαπούνι θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

    Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

    Χρήσιμα τεχνάσματα για να μη σας παρασύρει ο θυμός σας


    Η σημερινή ζωή είναι γεγονός ότι δίνει πολλές αφορμές για να μας κάνει να χάνουμε την ηρεμία μας. Όμως, και η γαλήνη είναι θέμα εξάσκησης, όπως ακριβώς η μνήμη ή η αναπνοή...

    Ακολουθήστε, λοιπόν, τα παρακάτω τεχνάσματα και σίγουρα δε θα αφήνετε το θυμό σας να σας παρασέρνει!

    Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

    Πώς να μαυρίσετε σωστά!

    Ο ήλιος έχει μεν ευεργετική δράση στην ανθρώπινη υγεία, αλλά λόγω της ύπαρξης της τρύπα του όζοντος πάνω από την Ευρώπη είναι και πολύ επικίνδυνος κυρίως κάποιες ώρες της ημέρας αφού ενοχοποιείται για φωτογήρανση αλλά...
    και καρκινογένεση.Έτσι όλοι πρέπει να παρέχουμε μία φωτοπροστασία στο δέρμα μας όλο το χρόνο.

    Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

    Adele- Don't You Remember

    Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

    Έξι γεύματα την ημέρα για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά



    Αν συχνάζετε σε γυμναστήρια ή έχετε φίλους που ασχολούνται με την άσκηση, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει την πρόσφατη θεωρία που υποστηρίζει ότι πολλά και μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.

    Είναι αλήθεια, ότι οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με τη συνήθεια να τρώμε 3 μεγάλα γεύματα την ημέρα. Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και κάποιοι έχουν αρχίσει να υιοθετούν μια νέα διατροφική συνήθεια.

    Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

    ΤΑΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ



    Φτιάξτε τάρτα φράουλας
    Υλικά για 6-8 άτομα

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...