.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πώς θα διώξετε την κακή διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά




Η τακτική άσκηση και η κατανάλωση πλούσιων σε θρεπτικά στοιχεία τροφών είναι δύο έξυπνοι τρόποι να αυξήσετε την ενέργειά σας.
Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: μερικές φορές χρειάζεστε κάτι παραπάνω για να…
πάρετε μπρος. Μάθετε τα μυστικά.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ


Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη μάσκα!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ

Είστε έτοιμες να φέρετε στον κόσμο το παιδί σας. Κατά πόσο είστε όμως έτοιμες να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας κατά τη γέννα; Και κατά πόσο γνωρίζετε ποια είναι αυτά; Οι απαντήσεις στο άρθρο που ακολουθεί!

Αναμφίβολα, μια από τις σημαντικότερες στιγμές μιας οικογένειας συλλογικά και μιας μητέρας ατομικά είναι η στιγμή της γέννας, η στιγμή δηλαδή που ένας νέος άνθρωπος  έρχεται στον κόσμο με τις ατέλειες και τα πλεονεκτήματα του δικού μας συνήθως γονιδιώματος.
Δεδομένου δυστυχώς ότι στην Ελλάδα η παραδοσιακή γέννα στο σπίτι –η οποία  τα τελευταία χρόνια στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες έχει επανέλθει έντονα στο προσκήνιο– είναι σπάνια, συνήθως  ο τοκετός λαμβάνει χώρα σε κάποια οργανωμένη ιδιωτική κλινική-μαιευτήριο.
Ελάχιστες όμως μητέρες και γονείς γνωρίζουν τα δικαιώματά τους.  Υποτίθεται ότι όταν η μέλλουσα μητέρα πηγαίνει στην ιδιωτική κλινική, συμπληρώνεται αμέσως από το ιατρικό προσωπικό σχετικό δελτίο εισαγωγής, διά του οποίου η μητέρα δηλώνει υπογράφοντας ότι αποδέχεται τους όρους νοσηλείας και τις χρεώσεις, στις οποίες θα προβεί η κλινική για το διάστημα της παραμονής της, χωρίς όμως συνήθως να γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τους όρους νοσηλείας αλλά παρά μόνο για τις χρεώσεις (ακόμη κι εκεί όχι πάντοτε εξαντλητικά).

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Χάστε 5 κιλά σε έναν μήνα και παραμείνετε αδύνατοι μια για πάντα!


PostAd16
24


Αν θέλετε να ανανεωθείτε και να μειώσετε το σωματικό σας βάρος θα πρέπει να υιοθετήσετε για πάντα ένα μοντέλο διατροφής που θα σας κρατήσει στα κιλά σας!

Επειδή κατά τη διάρκεια των γιορτών παίρνουμε κατά μέσο όρο συνήθως 2 – 4 κιλά όλοι μας μπαίνουμε σε πρόγραμμα διατροφής μετά τις γιορτές. Ωστόσο σας προτείνω να προσπαθήσετε να τηρήσετε τις καλές συνήθειες που χρειάζεται να υιοθετήσετε και θα διαβάσετε παρακάτω σε μόνιμη βάση και όχι μόνο ως έκτακτο μέτρο. Τι να κάνετε:

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ZΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ!


Φαντάζεστε πως η ζωγραφική στα νύχια είναι κάτι δύσκολο; Η κάτι που κοστίζει; Και ζηλεύετε τις φίλες σας που έχουν trendy νυχάκια;... Μη σκάτε, υπάρχει κολπάκι.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΞΗ



Ξεχάστε για λίγο το γυμναστήριο καιβγείτε έξω. Κάνει καλό!
Βγείτε από το σπίτι και περπατήστε, ανεβείτε σκάλες ή τρέξτε, ανάλογα πάντα από τη φυσική σας κατάσταση.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η σεξουαλική διάθεση και ο ανθρώπινος εγκέφαλος


Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ο απόλυτος «ρυθμιστής» της σεξουαλικής πράξης. Ο ίδιος «ρυθμίζει» τις σωματικές λειτουργίες που απαιτούνται, ο ίδιος βιώνει την ηδονή λαμβάνοντας  «σήματα» από τις ερωτογενείς ζώνες, τις αισθήσεις κλπ.
Η αλληλεπίδραση Σεξουαλικής λειτουργίας, Σκέψης, Συναισθηματικής διάθεσης και Αισθήσεων
Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούμε, ότι βλέπουμε τον εξωτερικό κόσμο με τα μάτια μας, στην πραγματικότητα όμως, αυτό που ισχύει, είναι ότι «βλέπουμε» με τον εγκέφαλό μας.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ

Θέλετε να βγείτε χωρίς μακιγιάζ από το σπίτι σας το πρωί; Δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαλλαγείτε από την πούδρα, το κονσίλερ και το μέικ απ. Αρκεί φυσικά να ακολουθήσετε τις οδηγίες των ειδικών.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Είσαι μόνη; 10 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι...

Χρυσούλα Κουτελιέρη - Μαυράκη

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ! Είσαι μόνη; 10 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι...

Φωτό: © © George Mayer - Fotolia.com

    Όλοι λένε πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν δυσκολέψει και δεν έχουν άδικο. Αποτέλεσμα; Πολλές γυναίκες να κυκλοφορούν εκεί έξω ελεύθερες, μόνες αναζητώντας το άλλο τους μισό.

    Κι όταν αυτό δεν βρίσκεται αγανακτείς, απογοητεύεσαι, τα βάζεις με την τύχη σου, νευριάζεις, στεναχωριέσαι. Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σου δίνει έναν κατάλογο με δέκα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς...

    Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

    Πώς να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους


    Οι μαύροι κύκλοι όχι μόνο δείχνουν το πρόσωπό σας πιο κουρασμένο αλλά χαλάνε και όλη την εικόνα του μακιγιάζ. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το φαινόμενο με τους παρακάτω τρόπους.

    Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

    Mακιγιάζ για μελαχρινές

    Επειδή το χρώμα μαλλιών μας είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, μιας και μας δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα,το μακιγιάζ που πλαισιώνει αυτή την εικόνα θα πρέπει να φροντίζουμε να μας κολακεύει ακόμα περισσότερο. Όχι πως δεν μπορεί μια μελαχρινή να βάλει ότι χρώμα θέλει στα μάτια και τα χείλη της ακριβώς με μια ξανθιά,αλλά είναι μερικά tips, που μάλλον κολακεύουν τις μελαχρινές, και άλλα τις ξανθές αντίστοιχα.




    Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

    Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!



    Όσο περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα μπορείς να προστατευθείς, να έχεις το νου σου να διορθωθείς. Γιατί μερικά πράγματα μπορεί κοστίζουν.Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;...

    Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

    Αντιγήρανση χωρίς botox


    Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι η απάντηση στις ρυτίδες του μεσόφρυου, στους διεσταλμένους πόρους και στις πανάδες βρίσκεται στο ψυγείο σου και όχι στο μπάνιο; Καμία; Κι όμως, εκεί κάνεις λάθος. «Τα προϊόντα ομορφιάς από μόνα τους δεν αρκούν για να διατηρήσουν όμορφο το δέρμα σου με το πέρασμα του χρόνου» λέει η Μαρία Αθ. Ψωμά, M.D., Ph.D., DU, ιατρός-βιοπαθολόγος.

    Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

    ΦΟΡΕΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΣΑΣ


    Τα παπούτσια με ψηλά τακούνια δεν αυξάνουν τον κίνδυνο αρθρίτιδας στα γόνατα, καταλήγει έρευνα Βρετανών ερευνητών. Οι παράγοντες κινδύνου που εντοπίστηκαν είναι

    Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

    Σπιτική κρέμα νύχτας!

    Φτιάξτε μόνες(οι) σας βιταμινούχα και θρεπτική κρέμα νύχτας που θα βοηθήσει να ελαττωθούν οι τοξίνες που 'μαζέψε' το δέρμα κατά την διάρκεια της μέρας.

    Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

    Ποια ρούχα να αφήσεις στο 2011,ποιά να κρατήσεις το 2012!


    Trends που ήρθαν, trends που φεύγουν! Ποια ρούχα να αφήσεις στο 2011,ποιά να κρατήσεις το 2012!


      H νέα χρονιά ήρθε και είσαι βέβαιη πως θα φέρει θετικές αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή σου... Σε όλα τα επίπεδα: επαγγελματικά, προσωπικά, στη σιλουέτα σου, στα ρούχα που φοράς! 
      Κι αν αυτά που έλεγες ότι θα κάνεις με το που μπει το 2012 δεν τα τήρησες ακόμη -έχεις καιρό, σκέφτεσαι, μιας και το ρούχο που φόρεσες στο ρεβεγιόν ακόμα στην καρέκλα το έχεις (!)- θέλω να σου πω πως τα περιθώρια στενεύουν και μαζί με το φαντασμαγορικό οutfit πρέπει να κάνεις total make over στην ντουλάπα σου. 

      Οι σχεδιαστές δεν σε λυπούνται και ούτε σου δίνουν το χρόνο που χρειάζεσαι αφού με το που υποδεχτήκαμε το 2012 η μόνη κουβέντα που είχαν να σου πούνε είναι ποιά ρούχα να πετάξεις και ποιά να κρατήσεις. Κι αυτό είναι το τίμημα όσον ακολουθούν τα trends με πίστη και αφοσίσωση. Τα ανοιξιάτικα ήρθαν και με δυναμισμό ξεκαθαρίζουν το προσκήνιο των trends. 

      Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

      ΕΥΚΟΛΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


      Φτιάξτε μία πανεύκολη, θρεπτική μάσκα προσώπου:

      Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

      Ετήσιες προβλέψεις για το 2012 από τον Κώστα Λεφάκη



      Κώστας Λεφάκης: Προβλέψεις 2012 για τα 12 ζώδια
      Ετήσιες προβλέψεις για το 2012 από τον Κώστα Λεφάκη


      Φέτος ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, μαζί με τις ευχές του, προσφέρει στους αναγνώστες του Astrology.gr,  προβλέψεις για όσα αναμένεται να συμβούν το 2012 στα 12 ζώδια.
      Ας τις απολαύσουμε:

      LinkWithin

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...