.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

SHOES ...ΤΑΣΕΙΣ 2011


Winter 2010/2011

Αν θυμάστε πριν περίπου 6-7 χρόνια ήταν στη μόδα και πάλι τα χαμηλά μυτερά τακούνια. Φέτος λοιπόν

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΓΡΑΝΙΤΑ!

Θέλετε να δροσιστείτε;
Απολαύστε μια γρήγορη σπιτική γρανίτα από τα χεράκια σας. για να φτιάξετε γρανίτα σοκολάτα -που είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου- ανακατέψτε

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ&ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ

Τα θετικά και αρνητικά στοιχεία των Ζυγών

Θετικά στοιχεία 
Ο άντρας Ζυγός κυνηγάει σ' όλη του τη ζωή τον έρωτα. Συνήθως, ζει τη μια ερωτική απογοήτευση μετά την άλλη, γιατί προσέχει μόνο την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών και ποτέ δεν κάνει τον κόπο να μελετήσει το χαρακτήρα τους. Είναι ένας αδιόρθωτος γυναικάς, ελάττωμα που το πληρώνει συνεχώς και υλικά και ψυχικά. Συνήθως, ο άντρας Ζυγός είναι θαυμάσιος πατέρας.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ από την Κatia

Δεν υπάρχει ''εσύ και αυτός''.
Υπάρχει ''εσείς''.
Ότι κι αν γίνει ότι κι αν συμβεί.
Για χρόνια ...για μήνες...για βδομάδες...για ώρες...
Ακόμα και σε προηγούμενες ζωές είσασταν πάντα ''εσείς''.
Ένα σώμα, μια ψυχή, ένα όνειρο.
Δυο ζωές που χορεύουν ανέμελα σαν αεράκι που χαιδέυει γλυκά το κορμί του έρωτα.

Δυο ανάσες που φέρανε στον κόσμο ένα πλάσμα υπέροχο:
τον καρπό της αγάπης τους,  για να τους θυμίζει πάντα τη δύναμη του έρωτα τους...
Μέχρι που έρχεται εκείνη η στιγμή.

ΤΕΣΤ: Τι μαρτυρούν τα μαλλιά σου για τον χαρακτήρα σου; Κάνε το quiz!


Πέρα από δείγμα γοητείας, τα μαλλιά μας μαρτυρούν πολλά περισσότερα ακόμη και για τον χαρακτήρα μας. Πόσο ενημερωμένη είσαι για τα τελευταία trends; Το 24ωρο δεν σου φτάνει ούτε να αναπνεύσεις; Κάνε το quiz και δες!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?


Η μόδα στο γραφείο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010, 12:13
Για εσάς που εργάζεστε σε αυστηρούς χώρους γραφείων και η δουλειά σας απαιτεί ένα πιο σοβαρό και συντηρητικό ντύσιμο υπάρχει πάντα το ερώτημα το καλοκαίρι αν μπορείτε να φοράτε τα πιο «ελαφριά» ρούχα.

Για αυτό καλό είναι να ξεχάσετε τα αβυσσαλέα ντεκολτέ, τα προκλητικά μίνι, τα υπερβολικά ψηλά τακούνια και οτιδήποτε έχει έντονα σχέδια. Από την άλλη, όμως, δεν σας προτείνουμε ένα αυστηρό ντύσιμο με κλασικό κοστούμι και σακάκι. Τι μπορείτε λοιπόν να φορέσετε.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΟI ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΟΦΟΙ...ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ



Τα λίγα παραπάνω κιλά στην περιφέρεια, την κοιλιά και τους μηρούς είναι καλό σημάδι για την υγεία, καθώς, σύμφωνα με Βρετανούς ειδικούς, προστατεύουν τον οργανισμό από

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

SEX ΣΤΑ 30-40

Περισσότερο και «ποιοτικότερο» σεξ θα ήθελαν οι γυναίκες μεταξύ 30 και 40 ετών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας με αντικείμενο τη σεξουαλική ζωή ζευγαριών, είτε παντρεμένων είτε εκείνων που συμβιώνουν.
Η έρευνα που έγινε από αυστραλούς ειδικούς κατέδειξε ότι το 85% των γυναικών δηλώνει ότι θέλει περισσότερο «ενδιαφέρον σεξ».

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ψυχολογία παιδί: πώς να βάλετε όρια στα παιδιά


    Τα όρια βοηθούν το παιδί να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να αντιμετωπίζει τις συνέπειες αν τα παραβιάσει.

    Πως θέτουμε όμως τα όρια και τι πρέπει να προσέξει ο γονιός;

    “Τα παιδιά χρειάζονται κανόνες και όρια για να αναπτύξουν υπευθυνότητα και σεβασμό. Το να βάλεις όριο σε ένα παιδί το βοηθάει να αντιληφθεί τι του είναι επιτρεπτό και τι όχι και ως εκ τούτου να αισθάνεται ασφάλεια γιατί κάποιος άλλος αναλαμβάνει την ευθύνη”, λέει η Ψυχολόγος, Δήμητρα Ζάφειρα.

    Τι να κάνετε;

    Σύμφωνα με την Ψυχολόγο:

    Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

    ΜΟΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

    Η μόδα προστάζει για φέτος το καλοκαίρι φλούο χρώματα σε τσάντες, παπούτσια και σε ρούχα. Σορτσάκια τζην και ρομαντικά μπλουζάκια καρό και floral που μόνο καλοκαίρι σου μυρίζουν. Γενικά όμως να προσέξετε τις υπερβολές με ότι έχει να κάνει με floral. Συνδιάστε το με ουδέτερα χρώματα για να μην γίνει too much το σύνολο και αποφύγετε τα πολύχρωμα αξεσουάρ.

    Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

    ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    Είναι η σχέση σας σε καλό δρόμο ή μήπως έχει έρθει η ώρα να πάτε για άλλα;

    Πολλές φορές μπορεί να μένετε κολλημένοι σε μια σχέση, παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα είστε μόνοι απλά και μόνο γιατί αρνείστε να παραδεχτείτε ότι κάτι δεν πάει καλά.

    “Έτσι απλά έρχεται το τέλος;” θα αναρωτηθείτε; Δεν είναι ποτέ τόσο απλό. Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί μπροστά σε αυτό το δίλημμα.

    Νομίζετε ότι είστε υπερβολικοί, ανησυχείτε ότι κανένας άλλος δεν θα σας αγαπήσει τόσο, δεν θέλετε να πληγώσετε κάποιον που σας νοιάζεται, φοβάστε ότι θα το μετανιώσετε και δεν θα μπορείτε να τον ξανακερδίσετε… Έχετε μείνει ποτέ σε μια σχέση για κάποιον από τους παραπάνω λόγους; Μην το αρνείστε, δεν είστε οι μόνοι.

    Δυστυχώς όμως κανένας από αυτούς τους λόγους δεν είναι αρκετός για να μείνετε σε μια σχέση, που έχει φτάσει σε τέλμα. Ο τερματισμός μιας σχέσης μπορεί να είναι ψυχοφθόρος αλλά και η παραμονή σε μια σχέση προβληματική σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

    Εμείς σας παρουσιάζουμε 20 σημάδια, που δείχνουν ότι έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε. Θα είναι μια απόφαση δύσκολη, αλλά τελικά θα είναι η καλύτερη λύση και για τους δυο σας. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να σπαταλάτε πολύτιμα χρόνια σε μια σχέση, που σε τελική ανάλυση δεν οδηγεί πουθενά.

    Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

    ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ: Τι ξέρετε για τους φακούς επαφής; Καταρρίψτε τους μύθους και λύστε τις απορίες σας.




    * Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους. Δε συνιστώνται σε παιδιά κάτω των 11 ετών ή σε όσους πάσχουν από βλεφαρικές ανωμαλίες ή φλεγμονές.

    * Προσφέρουν πολύ καλύτερη ποιότητα στην όραση από ότι τα γυαλιά. Είναι ιδανική επιλογή σε μεγάλες διαθλαστικές ανωμαλίες.

    Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

    ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
















    Επειδή ο ήλιος και η έντονη ζέστη ταλαιπωρούν αρκετά το πρόσωπο και το σώμα μας, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε το «βαρύ» μακιγιάζ στην παραλία. Ένα λιπ γκλος και λίγη αδιάβροχη μάσκαρα είναι αρκετά για να μην χάσουμε κάτι από την γοητεία μας. Προσοχή όμως στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε.

    Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

    ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ!



    Η αλογοουρά είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα, ειδικά τώρα που ο καιρός είναι πιο ζεστός. Το ωραίο με αυτό το χτένισμα είναι ότι δεν απαιτεί πολύ χρόνο για να το φτιάξετε και μπορεί να υιοθετηθεί σχεδόν από όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, εκτός από καθημερινό χτένισμα, μπορεί άνετα να γίνει και βραδινό εάν το εμπλουτίσετε με κάποια ωραία τσιμπιδάκια.

    Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

    Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ από την Katia

    Kοιτάζω το ρολόι...5...4...3...2...1... και ξαφνικά γίνομαι 30. Εγώ που νιώθω 20...
    Με πιάνει πανικός. Τέρμα το είκοσι ''κάτι'';
    Kάποτε ήμουν 20 κάτι και τίποτα δεν με σταματούσε. Τι κι αν ο χρόνος κυλούσε δίπλα μου σαν άνεμος; Όλα ήταν ανώδυνα και γλυκά. Ίσα ίσα που ανυπομονούσα να μεγαλώσω. Και να...μεγάλωσα...σε χρόνο μηδέν...
    Και; Τι έγινε; Tι κατάφερα με την ανυπομονεσία μου;
    Αρχίζουν να με πιάνουν τα υπαρξιακά μου: τι έχω κάνει σε αυτή τη ζωή;
    Σκέφτομαι...σκέφτομαι...αλλά το μυαλό μου μοιάζει με θολωμένο βυθό. Δεν θυμάμαι τίποτα. Με πιάνει μελαγχολία και θέλω να κλάψω με μαύρο δάκρυ.

    Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

    KAΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    Θα λείψω για λίγες μέρες λόγω διακοπών!
    Θα τα πούμε και πάλι στις 16 Αυγούστου.
    Να περάσετε ΤΈΛΕΙΑ ότι κι αν κάνετε 
    και εύχομαι να επιστρέψετε ανανεωμένες, 
    έχοντας γεμίσει τις 
    βαλίτσες σας με τις πιο γλυκιές αναμνήσεις!
    Καλό καλοκαίρι,
    φιλιά Katia

    Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

    SEXY EMΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!



      Οι πόλεις σιγά σιγά αδειάζουν και τα νησιά βουλιάζουν. Μετράς ήδη αντίστροφα για τις διακοπές! Σκέφτεσαι από τώρα τι θα πάρεις μαζί και τι θα αφήσεις πίσω! Πρέπει να κανονίσεις και τα τελευταία ψώνια των εκπτώσεων πριν αδειάσουν τα ράφια...

      Έχεις αποφασίσει όμως τους συνδυασμούς που θα κάνεις ή θα καταλήξεις να γεμίσεις τη βαλίτσα με κομμάτια που δεν ταιριάζουν;

      Ποιο είναι το στιλ που σου αρέσει; Ενθουσιάζεσαι με την γεωμετρία του Navy; Εμπνέεσαι από το ρομαντισμό του φλοράλ; Ή μήπως θέλεις να ακολουθήσεις την τάση των φυσικών υλικών; Σου τα έχουμε όλα εδώ και σου τα έχουμε μαζεμένα....

      Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

      ΕΡΕΥΝΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑ 31

      Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα 31 της χρόνια!

      Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

      ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

      Καλοκαιράκι! Ξεγνοιασιά, βόλτες, διακοπές... Όσο εμείς παραθερίζουμε υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται να κάνουν μια ''επίσκεψη'' στο σπίτι μας για να το... αδειάσουν! Τους καλοκαιρινούς μήνες σημειώνονται όλο και περισσότερες διαρρήξεις σε σίτια που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν εις τας εξοχάς. Η Σπυριδούλα και η Τούλα είναι δύο από τις πολλές παθούσες που πήγαν διακοπές και τους βγήκε ξινό.

      Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

      ΑΝΤΡΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!


      Τη σήμερον ημέρα οι πραγματικοί άντρες έχουν καταντήσει είδος υπό εξαφάνιση. Παρόλο που το κυνήγι της ερωτικής ευτυχίας έχει δυσκολέψει, υπάρχουν επτά τύποι αντρών- δηλητήριο που πρέπει να αποφύγεις. Γιατί οι εκπτώσεις στα ρούχα και τα παπούτσια είναι ευπρόσδεκτες. Όμως, εκπτώσεις στις προσδοκίες και τα θέλω σου από έναν άντρα δεν συγχωρούνται.

      Ου μπλέξεις... Νούμερο 1: ο Εθισμένος στις ουσίες
      Αν ο μαφιόζος σου μοιάζει
      με τον Μποντ, μην τον χάσεις!
      Μην απορήσεις γιατί ο τύπος που γνώρισες στο μπαρ πηγαινοέρχεται στην τουαλέτα και επιστρέφει πάντα χαρούμενος και μέσα στην ζωντάνια. Όχι, δεν έφαγε κάτι που τον πείραξε ούτε αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κύστη του. Απλά, κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να πάρει τη δόση του.

      Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

      ΖΟΥΜΕΡΑ ΧΕΙΛΗ από την Katia

      Τα χείλη ανάλογα με το μήκος και το πάχος τους διακρίνονται σε σαρκώδη, λεπτά, μικρά ,καθοδικά κ.α. Πρώτη μας κίνηση είναι να πουδράρουμε τα χείλη. Με αυτό τον τρόπο σταθεροποιούμε το κραγιόν και το διατηρούμε για περισσότερη ώρα. Μετά για να διορθώσουμε το φυσικό περίγραμμα τους, χρησιμοποιούμε ένα μολύβι χειλιών στο φυσικό μας χρώμα. Με τo περίγραμμα μπορούμε να διορθώσουμε την γραμμή των χειλιών μας αλλά προσοχή: όχι σε μεγάλη απόσταση η φυσική μας γραμμή από την τεχνητή.

      LinkWithin

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...