.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

FAKELOS : ΜΑΛΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

FAKELOS: ΜΑΛΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Με το αριστερό μας χέρι πιάνουμε μία τούφα μαλλιών (ούτε παχιά ούτε λεπτή) και την κρατάμε προς τα πάνω τεντωμένη. Με την χτένα μας (ή την χτένα κρεπαρίσματος ακόμα καλύτερα) που κρατάμε με το δεξί, χτενίζουμε από μέσα προς τη ρίζα με γρήγορες κινήσεις 2-3 φορές.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΥΚΟΛΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Ενας απλός τρόπος να χάσετε 4 κιλάκια σε 3 εβδομάδες!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ζώδια: γυναίκα Παρθένος

Θέλετε ο σύντροφος σας να είναι καθαρός, πρακτικός και προσανατολισμένος. Τα πρότυπά σας είναι συνήθως πολύ ψηλά και επομένως θα σας πάρει αρκετό χρόνο για να βρείτε κάποιον που θα σας καλύπτει αισθηματικά και με τον οποίο θα νιώσετε έτοιμες για δέσμευση. Τείνετε να παντρεύεστε αργά στη ζωή και μόνο εάν βρεθεί ο ιππότης του παραμυθιού! Είστε άριστη νοικοκυρά, τρυφερή μητέρα και ιδανική σύντροφος. Είστε ελκυστικές και γίνεστε ακόμα πιο ελκυστικές με την πάροδο του χρόνου.

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ από την Katia

Επειδή η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται, το μακιγιάζ είναι πάρα πολύ σημαντικό! Στόχος μας είναι να φαινόμαστε περιποιημένες, φρέσκιες και πάνω από όλα φυσικές! Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουμε τις υπερβολές και προσέχουμε τις λεπτομέρειες! Το μακιγιάζ που σας προτείνω χρειάζεται μόνο 5 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας! Ξεκινάμε πάντα με κρέμα ημέρας ενυδατική,ανάλογη με τον δικό μας τύπο δέρματος.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

NYXIA ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ!

Βάψατε τα νυχάκια και αργούν να στεγνώσουν;... τι δράμα κι αυτό!
Σας έχω λύση όμως...

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

TA MUST HAVE ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!


Τα must have της τσάντας παραλίας


Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας ότι και για την παραλία εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε μεγάλη τσάντα, για να περιέχει όχι μόνο τα βασικά αλλά και άλλα αξεσουάρ που μας προσφέρουν άνεση και ψυχαγωγία κατά την παρουσία μας στην πλαζ.

Ας δούμε, λοιπόν, τα «απολύτως» απαραίτητα που θα χρειαστούμε..

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΒΑΨΙΜΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα, όσο φαντάζεστε. Αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτάκι της βαφής, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ από την Katia


Ξύπνησες τα χαράματα μούσκεμα στον ιδρώτα και στον φόβο. Ήταν και πάλι εκείνος. Σε κυνηγούσε και συ προσπαθούσες να κρυφτείς,αλλά μάταια: συνέχεια μπροστά σου τον έβρισκες. Αυτό δεν ήταν όνειρο,αλλά φρικτός εφιάλτης.
Από εκείνο το ξημέρωμα που σε ανάγκασε με την βία να υποστείς τις σεξουαλικές του ορέξεις,όλα τελειώσαν.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ


Ήξερες ότι η χρήση του σεσουάρ ευθύνεται σε ποσοστό 30% για την φθορά των μαλλιών μας; Προτού, όμως, βιαστείς να το... αφορίσεις μάθε πώς να το χρησιμοποιείς σωστά ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες στο 0%.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

TI ΛΕΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ


Τι λέει η τσάντα σου για σένα

Μικρές, μεγάλες, clutch bags ή σακίδια ώμου η τσάντα σου λέει πολλά για εσένα. Μάθε λοιπόν τι σκέφτονται για εσένα οι άλλοι χωρίς καν να τους έχεις μιλήσει, μόνο και μόνο κοιτώντας σε... στην τσάντα!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Frank Sinatra My Way

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ


Πόσο καλά σε ξέρεις; Πιστεύεις σε σένα; Αν όχι, μάθε να το κάνεις.
Αυτοπεποίθηση είναι η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου, στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου. Αυτός είναι ο ορισμός. Από εκεί και πέρα, ξεκινά η πραγματικότητα...
Μια αποτυχία, ένα σχόλιο, μια αρνητική κριτική... πόσο σε επηρεάζουν τελικά; Πιστεύεις στον εαυτό σου ή μήπως σε χαρακτηρίζει μια ηττοπάθεια που συνεχώς ψαλιδίζει την ψυχολογία και τις επιλογές σου;
Όπως και να' χει, εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αν νιώθεις ότι σε οτιδήποτε συμβαίνει δεν αντιδράς με τη “δύναμη” που θα ήθελες, ακολούθησε τις συμβουλές της ψυχολόγου Δήμητρας Ζάφειρα για να πάρεις τα πάνω σου...

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

HOT SHOES FOR THIS SUMMER!!!


Hot σανδάλια και αυτό το καλοκαίρι!


Φέτος σαν μια πραγματική θεά φορέστε τα σανδάλια σας και ενισχύστε την εμφάνισή σας με πολύ στυλ. Τα φλατ σανδάλια, ως γνωστόν, είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, αλλά και τα ψηλοτάκουνα σας προσδίδουν την κομψότητα που αναζητάτε. Για αυτό, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη συλλογή σας με νέα σχέδια, τα οποία κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

FAKELOS:ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ από την Κάτια

Είναι με τον Αντώνη τέσσερα χρόνια και κάτι. Έχει πάψει πλέον να μετράει τους μήνες όπως στην αρχή. Μετά από πολέμους και ατελείωτες μάχες, κατάφεραν να βρούνε την χρυσή τομή στην σχέση τους. Ισορρόπησαν και κάνανε συμβιβασμούς για να είναι μπορέσουν να συνυπάρξουν. Τόσο κλάμα δεν έριξε ούτε η Μάρθα Βούρτση! Αλλά στο τέλος νικήσανε και μάθανε να ζούνε αρμονικά ο ένας με τον άλλον. Τώρα εκείνη κάθεται αναπαυμένη στις δάφνες της, στον καφέ καναπέ που συμφωνήσανε από κοινού να αγοράσουνε πριν λίγους μήνες. Έχουν λύσει τα θέματα τους και απολαμβάνουν την ηρεμία και την ασφάλεια της αγάπης τους. Μέχρι που εκείνη σαν γυναίκα που είναι, αρχίζει να τρώγεται με τα ρούχα της. Κάτι της φταίει αλλά δεν ξέρει τι και είναι έτοιμη να επιτεθεί: Φοράει και πάλι την παραλλαγή, το κράνος, παίρνει το όπλο της και κρύβεται πίσω από τον καναπέ σε θέση βολής.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ - ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ




1.Χαλιά που είναι μικρά για τον χώρο.Ο πιο εύκολος τρόπος να οριοθετήσουμε ένα χώρο π.χ το καθιστικό, είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα χαλί. Ωστόσο για να γίνει αυτό ορθά, το χαλί μας πρέπει να έχει τις σωστές διαστάσεις. Σύμφωνα με τον κανόνα θα πρέπει να αφήνει ακάλυπτο ένα περιθώριο 30-40 εκατοστών πατώματος στη περίμετρο του δωματίου και οπωσδήποτε θα πρέπει να πατούν επάνω του τα μπροστινά πόδια των επίπλων μας.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ψυχολογία: Ο ΘΥΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Εάν νομίζετε ότι το ταίρι σας είναι εκνευριστικό, ξανασκεφθείτε το. Είναι γεγονός ότι όσο περισσότερο μένουμε με έναν άνθρωπο τόσο πιθανότερο είναι να τον βρίσκουμε ενοχλητικό και απαιτητικό, σύμφωνα με νέα, πολυετή μελέτη στην οποία συμμετείχαν 800 ζευγάρια. Εν τούτοις, δεν είναι όλα τα νέα δυσοίωνα: το συσσωρευμένο αίσθημα ενόχλησης, φαίνεται ότι τελικά είναι αυτό που κάνει τα μέλη των ζευγαριών να αισθάνονται πιο κοντά το ένα με το άλλο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους από το Ίδρυμα Κοινωνικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν που εκπόνησαν τη μελέτη.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ



Για να μάθεις τη σωστή απάντηση θα πρέπει να περιμένεις – αυτή άλλωστε είναι η πρώτη αρετή που σου διδάσκει η μητρότητα: η υπομονή. Τα συμπτώματα που ακολουθούν είναι συνήθως τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης που εμφανίζονται τις εβδομάδες μετά από τη σύλληψη και πριν από το τεστ εγκυμοσύνης που θα σου δώσει την απάντηση που ελπίζεις.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

8 TΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ

Το τελευταίο διάστημα μετράς σαν τον κατάδικο τις μέρες που σου απομένουν μέχρι την καλοκαιρινή άδεια. Κάθε πρωί που ξυπνάς και συνειδητοποιείς ότι δεν είναι Σαββατοκύριακο κατεβάζεις τα μούτρα και με αυτά κυκλοφορείς όλο το οκτάωρο στο γραφείο. Μην σκας. Υπάρχουν οκτώ τρόποι για να χαίρεσαι που δουλεύεις ακόμα και τις δύσκολες ημέρες του καύσωνα. Φύγαμε λοιπόν για εργασία και χαρά!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

tattoo ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Πόσα χρόνια σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ, αλλά δεν λες να το πάρεις απόφαση; Πόσες φορές έχεις αλλάξει γνώμη για το σχέδιο; Φρικάρεις στην ιδέα ότι το μαγαζί που θα το κάνεις δεν θα είναι της προκοπής και θα πάθεις ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι; Χαλάρωσε, γιατί έχουμε όλες τις απαντήσεις στις απορίες σου!
ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ; Δεν θα σου πούμε ψέματα! Δεν είναι και σαν τη σοκολατοθεραπεία αλλά ούτε και κινέζικο βασανιστήριο! Στην πραγματικότητα, αυτό που νιώθεις είναι ένα ενοχλητικό τσίμπημα που τινάζει το δέρμα σου. Σαν συνεχή ελαφριά δόνηση, ένα πράγμα! Οι ενδορφίνες που εκκρίνονται απαλύνουν την έντονη αίσθηση, άρα ο οργανισμός σου δουλεύει για σένα.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ
Καθημερινή συνήθεια και ανάγκη, το μακιγιάζ είναι ο μόνιμος σύντροφος για τις περισσότερες γυναίκες. Αν θέλετε όμως να είστε πάντα όμορφη και περιποιημένη, πρέπει να προσέξετε ορισμένα σημαντικά σημεία, τα οποία μπορούν να χαλάσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. To μακιγιάζ, όπως και το ντύσιμο, έχει τη δική του μόδα. Αν δεν έχετε αλλάξει λουκ τον τελευταίο καιρό, φροντίστε να ενημερω θείτε για τις νέες τάσεις σε ένα κατάστημα καλλυντικών και προσαρμόστε τες στο δικό σας στυλ. Λίγες γυναίκες μπορούν να τολμήσουν την εκκεντρικότητα στην εμφάνιση. Πρέπει να είναι πολύ νέες και πολύ όμορφες! Για όλες τις υπόλοιπες η καλύτερη λύση είναι το μέτρο. Προσοχή λοιπόν στο



Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Isabella age 4 The Littlest Mermaid

ΤΕΣΤ: ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ SEX?

Test: Νομίζεις ότι ξέρεις όλα για το sex;  
Κάνε αυτό το τεστ και θα ξέρεις!
Αν και το τεστ αυτό θα το απαντήσεις μάλλον για πλάκα να σε ενημερώσω, ότι όλες οι απαντήσεις είναι πραγματικές και βασίζονται σε μελέτες και ιατρικά δεδομένα.
Οι απαντήσεις είναι σωστό ή λάθος.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ? από την Katia

Tο κόλλημα σου με αυτόν μετράει μήνες...ολόκληρους. 
Προσπαθείς, ξαναπροσπαθείς, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Περνάς ατελείωτες ώρες με τις φίλες σου παλεύοντας να μάθεις τι κρύβεται πίσω από κάθε του λέξη. Η κάθε του κίνηση περνάει από σκανάρισμα και πάντα θεωρείς ότι κάποιος λόγος ,που φυσικά δεν αφορά εσένα, τον εμποδίζει να σε κάνει δική του:

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

tips ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ


Μήπως είσαι άσπρη σαν το γάλα ή μελαψή σαν Αφρικάνα; Όπως και να έχει, ο ήλιος είναι επικίνδυνος ειδικά τώρα το καλοκαίρι και προτού ξαπλώσεις να λιαστείς στην πλαζ ή την πισίνα, πρέπει να λάβεις υπόψη τις συμβουλές που θα σε γλιτώσουν από τα εγκαύματα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ


Καλοκαιρινή Σαλάτα



Υλικά:
  • 3 φλιτζάνια μαγειρεμένο ρύζι, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 450-500 γρ. καλαμπόκι στραγγισμένο
  • μισό φλιτζάνι κάπαρη και μισό φλιτζάνι πράσινες ελιές καθαρισμένες

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ψυχολογία: ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα, είτε για μια οικογένεια με πέντε παιδιά, είτε για έναν ιδανικό σύντροφο, η ζωή που ονειρεύεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φανταστείς πώς θα ήθελες να είναι και να βάλεις πλώρη για την υλοποίηση του ονείρου.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

25 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!


1. Οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από όσα οι άνδρες.

2. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πάνω από 1 δραστηριότητα ταυτόχρονα (πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα και παράλληλα τηλεφώνημα με την κολλητή, για να αναλύσουν το πάρτι του Σαββάτου).

3. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, (π.χ. σε κάποιο ναυάγιο), πρώτα βγαίνουν οι γυναίκες (και τα παιδιά).

4. Οι γυναίκες μπορούν να κρύψουν τις ατέλειές τους με κονσίλερ.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ!


Συστατικά

Για την κρέμα:
  • 1 λίτρο γάλα
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ? από την katia

Είσαι γλυκιά και σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητη. Προσέχεις τον εαυτό σου ακόμα και όταν πας στο περίπτερο,αλλά τους τελευταίους μήνες είσαι μόνη σου και δεν μπορείς να σταυρώσεις άντρα. Κοιτιέσαι,ξανακοιτιέσαι να δεις τι φταίει στον καθρέφτη, αλλά δεν βρίσκεις το λόγο που είσαι μόνη σου σαν την καλαμιά στον κάμπο.

tips ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ


Ήξερες ότι η επιδερμίδα είναι το πιο μεγάλο όργανο του σώματος; Ότι διαθέτει λιγότερα λιπίδια σε σχέση με το πρόσωπο, γεγονός που σημαίνει ότι οφείλουμε να την περιποιούμαστε πιο εντατικά και προσεχτικά; Κι αν αυτές οι πληροφορίες σε αφήνουν παγερά αδιάφορη, αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να σκεφτείς τον εαυτό σου με μαγιό! Δεν θα ήθελες όλοι να σε θαυμάζουν; Συγκεντρώσαμε εδώ 10 πολύτιμα tips που θα σου εξασφαλίσουν απαλή επιδερμίδα μωρού από την κορυφή μέχρι τα νύχια. 
Νομίζεις ότι είναι αργά; Έχουμε λύσεις για να δεις αποτελέσματα εδώ και τώρα! Απλά, ακολούθησέ τις! 

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ!

Κάθε γυναίκα έχει στο μυαλό της ένα πρότυπο άντρα με τον οποίο πιστεύει πως θα ταίριαζε απόλυτα, ψυχικά και σωματικά. Το λεγόμενο έτερον ήμισυ…αντίληψη και θεωρία που συναντούμε σχεδόν σε κάθε λαό της γης…Εάν λοιπόν η αναζήτηση για το έτερον σας ήμισυ επιτέλους καρποφόρησε, τότε μην χάνετε χρόνο περιμένοντας να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση! Εάν είστε σίγουρες για την επιλογή σας, μάθετε να αποπλανείτε έναν άντρα πριν εκείνος πει κύμινο!

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ


Τα καλλυντικά που αγοράζουμε έχουν ημερομηνία λήξεως και μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν είναι παλιά και εξακολουθούμε να τα χρησιμοποιούμε.
Πόσο καιρό μπορείτε να έχετε το καλλυντικό σας χωρίς να είναι επικίνδυνο; Πότε πρέπει να το πετάξετε στα σκουπίδια;
Γιά να πάρετε μιά ιδέα της της διάρκειας των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε:

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΣ

Σας αρέσει η τζαζ; Τότε μάλλον έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση, είστε δημιουργικοί, εξωστρεφείς και «χαλαροί». Μήπως προτιμάτε το χέβι μέταλ; Ευγενικοί και «χαλαροί» θα είστε, αλλά η αυτοεκτίμησή σας ίσως δεν είναι στο… φόρτε της, ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν σας αρέσει να δουλεύετε και πολύ σκληρά. Όλ’ αυτά – και πολλά άλλα – προκύπτουν από μία νέα μελέτη, με χιλιάδες εθελοντές απ’ όλο τον κόσμο, η οποία έδειξε πως οι μουσικές προτιμήσεις και η προσωπικότητά μας σχετίζονται στενά.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΤΕΣΤ: TON EXΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ?





Συμμαζεύεις το δωμάτιο και πέφτεις πάνω σε ένα CD του πρώην σου. Και μάλιστα το αγαπημένο του. Τι κάνεις;
  1. Το βάζεις στο CD player, βυθίζεσαι στις αναμνήσεις και ξεσπάς σε κλάματα
  2. Νιώθεις ένα μελαγχολικό τσίμπημα και αμέσως το βάζεις στην άκρη για να το πάρει όταν έρθει για τα πράγματά του!
  3. Το βάζεις σε φάκελο με την νέα του διεύθυνση και του το ταχυδρομείς

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


Εσύ χρησιμοποιείς κερί ή ξυραφάκι για την αποτρίχωσή σου; Όποια κι αν είναι η απάντησή σου, το γεγονός είναι ένα: οι περισσότερες γυναίκες εμφανίζουμε αμέσως μετά έντοντες κοκκινίλες στην περιοχή που έχουμε αποτριχώσει, και ειδικά στο μπικίνι. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δε, μας απασχολεί ακόμη περισσότερο αυτή την περίοδο που αμέσως μετά την αποτρίχωση θέλουμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας μαγιό και να βγούμε στην παραλία. 
Ιδού η λύση!


MΩΒ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!



Το λευκό, το χακί, το ναυτικό μπλε και τα παστέλ είναι τα χρώματα που παραδοσιακά κατακλύζουν την γκαρνταρόμπα μας το καλοκαίρι.
 



Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ από την Katia

Κάποιος μου είπε κάποτε πως η αγάπη, είναι εξάρτηση. Πως όταν αγαπάς κάποιον, αυτόματα, εξαρτάσαι από αυτόν γιατί τον αποζητάς, σου λείπει, τον λαχταράς...σου είναι απαραίτητος. Πάντα στην ζωή μου, αγαπούσα παθιασμένα όποιον θεωρούσα πως άξιζε την αγάπη μου. Αγαπούσα χωρίς όρους και χωρίς ανταλλάγματα.
Άλλωστε...αυτό είναι η πραγματική αγάπη, ανιδιοτελής και αγνή. Αθώα και αφελής.
Σαν το πιο λαμπερό ακριβό ακατέργαστο διαμάντι που μόλις ξεβράστηκε από τις λάσπες των ποταμών της Αφρικής.
 Οι περισσότεροι όμως άνθρωποι, προτιμούν να χτίζουν ένα αόρατο τείχος γύρω τους, για να μην νιώθουν, για να μην αγαπούν, για να μην πονέσουν.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Φτιάξτε μόνες σας κρέμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.
Υλικά:

KΑΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ!


Ονειρεύεσαι τέλειες ανταύγειες αλλά δε θέλεις να ταλαιπωρήσεις τα μαλλάκια σου με οξυζενέ λίγο πριν την παραλία; Μην ανησυχείς υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις φυσικές ανταύγειες αλλά και να διατηρήσεις το μαλλάκι σου λαμπερό και υγιές! Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις τις πιο σούπερ ανταύγειες του καλοκαιριού και όλοι θα σε ρωτάνε: "σε ποιο κομμωτήριο πηγαίνεις;".





Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ από την katia


Οι άνθρωποι αλλάζουν. Μου το πες και συ κάποτε αλλά δεν σε πίστεψα.
 Όχι γιατί είμαι άπιστος Θωμάς,αλλά γιατί είμαι ρομαντική ψυχή και αρνούμαι να δεχτώ την σκληρή πραγματικότητα.
Οι άνθρωποι αλλάζουν. Και ενώ μέχρι χθες σε ήξερα, ξαφνικά δεν σε ξέρω. Η ζωή, σου άλλαξε κορμί, τρόπους σκέψης και συνήθειες. 
Σε κοιτάζω και μέσα από την γνώριμη μορφή σου ψάχνω να βρω την κοπέλα που ήξερα:

ΣΩΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ


Το σωστό σχήμα των φρυδιών μπορεί πραγματικά να ομορφύνει το πρόσωπο σας , να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αλλά και να τονίσει το βλέμμα σας!
Πολλές διάσημες τραγουδίστριες και ηθοποιοί έχουν αλλάξει ριζικά την εμφάνιση τους όταν περιποιήθηκαν ή άλλαξαν την γραμμή των φρυδιών τους.
Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας θα ανακαλύψετε πιο σχήμα φρυδιών σας ταιριάζει. Θα αλλάξετε την όψη του προσώπου σας και θα δώσετε άλλη διάσταση στο βλέμμα σας.
Ανακαλύψτε λοιπόν ποιο σχήμα φρυδιών θα σας κολακέψει περισσότερο.
Στρογγυλό πρόσωπο
Όσες από εσάς έχετε

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΥΠΟ FENG SHYI

Ποιος είναι ο βασικός σας τύπος φενγκ σούι; Οι χαρακτηριστικές σας ιδιότητες και συναισθήματα; Ανακαλύψτε πώς επηρεάζουν τον χώρο που ζείτε και τη ζωή σας, τα πέντε βασικά στοιχεία του φενγκ σούι: φωτιά, γη, μέταλλο, νερό και ξύλο.




Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

TA TAKOYNIA KANOYN KALO STON ORGASMO!

Θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει ιατρικό νέο αν δεν ήταν μια από τις πολυδιαβασμένες ειδήσεις στο BBC στις αρχές του μήνα.


Μια λάτρης των τακουνιών -όχι της γόβας- στιλέτο-, η ουρολόγος Dr. Maria Cerruto, υποστηρίζει πως αν φοράμε ψηλά τακουνιά στην καθημερινότητα μας θα έχουμε σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, και συγκεκριμένα για

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Μάσκα προσώπου γιά ξηρά δέρματα που την φτιάχνετε μόνοι σας:
- Ανακατέψτε

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ PIERCING


Αν ανήκετε στους φανατικούς του piercing, φροντίστε για την καθαριότητα στις τρύπες, διαφορετικά μπορεί να μολυνθείτε και μάλιστα άσκημα.
Αγοράστε από το φαρμακείο τα πιο λεπτά βουρτσάκια που κυκλοφορούν και που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια ή ανάμεσα από τις γέφυρες.
Βουτήξτε σε

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...