.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Anekdota apo Laki sto Tsantiri

Patricia Field

H Patricia Field είναι εδώ και χρόνια η ιέρεια της μόδας. Είναι εκείνη που μας έκανε να βαπτίσουμε την Carrie του sex and the city ως fashion world icon. Όμως πίσω από την Carrie, βρίσκεται στην πραγματικότητα η ενδυματολόγος Patricia Field η οποία ντύνει τις πρωταγωνίστριες του sex and the city εδώ και δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια.

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΑΠΙΣΤΙΑ, ΘΑ ΑΠΙΣΤΟΥΣΑΜΕ? από την Katia








Ζούμε σε μία χώρα όπου η απιστία θεωρείται ‘’αμάρτημα’’ αλλά παρόλα αυτά περίπου το 70% των ζευγαριών,σύμφωνα με έρευνες, απατάει τον σύντροφο του! Πολλές φορές αναρωτιέμαι: αν επιτρεπόταν ‘’κοινωνικά’’ η απιστία θα απιστούσαμε; Και τι είναι αυτό που που κάνει έναν άνθρωπο να απατά τον σύντροφό του; Είναι το απαγορευμένο, που λέει και η Βίσση; Ή είναι απλά η ανανέωση, επειδή γευόμαστε ένα νέο σώμα;

FAKELOS :SYNTAGES LIGHT ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά: λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 12 κουταλιές της σούπας ρύζι για γεμιστά φέτα (όση θέλετε) ντοματοχυμό 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες 5 πιπεριές μεσαίες 2 πατάτες μεγάλες τριμμένη φρυγανιά Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε.

ΜΑΓΙΟ ΤΑΣΕΙΣ 2010

Οι τάσεις για τα μαγιό φέτος είναι ανατρεπτική! Σχέδια,χρώματα, παράξενα κοψίματα κάνουν την εμφάνιση τους και σε βοηθούν να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία. Αυτά είναι μερικά από τα σχέδια για το 2010. Απολαύστε τα! πηγή φωτογραφιών: ladieswall.com

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ:ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΊ΄ΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ-ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΔΙΑΣ




















Την Παρασκευή, δύο από τα πιο λαμπρά ζευγάρια της show biz ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Γωγώ Μαστροκώστα, Τραΐανός Δέλλας και Βάσια Λόη, Νικόλας Μαδιάς φορέσανε τα καλά τους και μετά από δύο υπέροχες τελετές γιορτάσανε μέχρι το πρωί την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους! Οι νυφούλες μας, η Γωγώ και η Βάσια ήταν πανέμορφες!Η Βάσια φορούσε ένα σαμπανιζέ, δαντελένιο, στράπλες νυφικό σε στενή γραμμή, με διαφάνεια κάτω από τα γόνατα και ένα μακρύ πέπλο.

Έρωτας είναι... από την Katia











Έρωτας είναι το πρώτο βλέμμα που στάζει ανοιξιάτικη βροχή. Είναι το όνειρο που γίνεται φιλί. Μία φιγούρα άκρως ερωτική. Ένα του χάδι που γίνεται γιορτή. Έρωτας είναι ο πρίγκηπας του παραμυθιού σου, η αγάπη της ζωής σου. Μια αγκαλιά πλημμυρισμένη από θετική ενέργεια και εκθαμβωτικά συναισθήματα. Μία μορφή που την αγγίζεις και φοβάσαι μήπως θα χαθεί ξαφνικά στην δύνη της ψυχής σου.

OPA Giorgos Alkaios & Friends Greece Eurovision song 2010. HQ First sem...

ASTROLOGIA : ANTRAS TAYROS

Eίναι χαμηλών τόνων αν δεν σε ξέρει. Γιατί άμα σε μάθει, δεν ξεφεύγεις από το χιούμορ του και από τα πειράγματα του. Είναι πιστός και σταθερός στις σχέσεις του και στις φιλίες. Είναι πάντα εκεί, να σε ακούσει και να σε συμβουλεύσει Όταν ερωτεύεται γίνεται κτητικός και ζηλιάρης. Σαν εραστής, διακρίνεται για τον συναισθηματικό, αισθησιακό και τρυφερό του κόσμο.

ΤΕΛΙΚΟΣ EUROVISION 2010 by Katia

...Και ναι...οι πίτσες συνεχίστηκαν! Κάνα δυο κιλά τα πήρα η έρημη λόγω της διοργάνωσης της eurovision.! Τι είδαν να μάτια μου Παναγία μου; Τι πεταλούδες, τι τσίρκα , τι υπερβολή και κακό ήταν αυτή και φέτος!Το κιτς σε όλο του το μεγαλείο!

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Funny Animals' Videos

FAKELOS: MAKΙΓΙΑΖ ΒΡΑΔΥΝΟ

To βράδυ όλα επιτρέπονται! Στο βραδινό μακιγιάζ αυτό που επιθυμούμε σαν αποτέλεσμα είναι να είμαστε λαμπερές! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χρώματα και υπέροχους συνδυασμούς Έχοντας υπ΄όψιν μας πάντα ότι το τεχνητό φως χλομιάζει το πρόσωπο, δίνουμε μεγάλη σημασία στις αποχρώσεις των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε και προσθέτουμε λίγο παραπάνω χρώμα.

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ? από την Katia

Έχεις πατήσει τα τριάντα εδώ και λίγο καιρό. Το σόι σου την τελευταία πενταετία έχει αρχίσει να σου ζαλίζει τα συκώτια κάθε φορά που σε βλέπει: ‘’πότε θα φάμε κουφέτα βρε αγάπη μου;Τα χρόνια περνάνε...Πότε θα κάνεις παιδί; ’’ Τα παίρνεις κρανίο! ‘’Τι μου λες κυρά μου εμένα; Λες να μην το ξέρω; Λες να μην αγχώνομαι η γυναίκα; ‘’ σκέφτεσαι θυμωμένα, αλλά χαμογελάς ψεύτικα χωρίς να πεις λέξη για να μην δώσεις συνέχεια στο θέμα.

FAKELOS : MOΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

Η μόδα προστάζει για φέτος το καλοκαίρι φλούο χρώματα σε τσάντες, παπούτσια και σε ρούχα. Σορτσάκια τζην και ρομαντικά μπλουζάκια καρό και floral που μόνο καλοκαίρι σου μυρίζουν. Γενικά όμως να προσέξετε τις υπερβολές με ότι έχει να κάνει με floral. Συνδιάστε το με ουδέτερα χρώματα για να μην γίνει too much το σύνολο και αποφύγετε τα πολύχρωμα αξεσουάρ.

FAKELOS : SYNTAGES ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ

Υλικά: 1 μικρό μαρούλι (είναι προαιρετικό) 300gr μικρές γαρίδες 1 κούπα μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 1 κούπα καλαμπόκι κονσέρβα 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση Εκτέλεση: Ανακατεύουμε την κέτσαπ με την μαγιονέζα,μέχρι να αποκτήσει η σως, ροζ χρώμα.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Shall We Dance? Movie Clip

OI ΦΟΥΞΙΑ ΓΟΒΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ από την Katia

Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω, κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι σαν την τρελή περπατώντας τις ολοκαίνουργιες φούξια γόβες μου! Είναι απίστευτο πόση ευτυχία μου έχει δώσει ένα ζευγάρι γόβες! Άντε να το πω αυτό σε άντρα και να μην με πάρει στο ψιλό! Πώς να του δώσω να καταλάβει πως τα ρούχα, οι τσάντες και τα παπούτσια είναι για μας πράγματα ιερά; Πως να καταλάβει γιατί κάνω σαν μικρό παιδί κάθε φορά που ψωνίζω κάτι; Tι να κάνω και γω; Παθιάζομαι η γυναίκα! Τις προάλλες είχα αγοράσει ένα τέλειο μαύρο μπλουζάκι που ο ένας ώμος του έπεφτε κάτω. Εεε..μαζί με τον ώμο έπεσα και γω όταν την είδα την μπλούζα!

FAKELOS : SEX H ΓΑΡΙΔΟΥΛΑ από την Katia

Βρίσκεσαι στην Μύκονο με τις φίλες σου. Ζητείται άντρας, αλλά που τέτοια τύχη; Όπου και αν στρέψεις το βλέμμα θα δεις γυμνασμένα ανδρικά κορμιά να μπαλαμουτιάζονται μες τη μέση του δρόμου. Έχεις ήδη δύο μήνες να κάνεις sex και κοντεύεις να εκραγείς! Είσαι και πάνω στην φούρια σου η γυναίκα πώς να το κάνουμε; Tι και αν χαλβαδιάζεις δεξιά και αριστερά; Tίποτα. Τζίφος. Όλοι είναι gay! Kαι δεν έχεις και κάτι προσωπικό με τα παιδιά! Αλλά ας αφήσουνε και καμιά γυναίκα να πάρει κανένα κοκαλάκι! Πριν είχαμε την δυσαναλογία γυναίκες- άντρες 3 προς 1. Τώρα έχουμε και τους gay! Πας παραλία. Στην Ψαρρού. Λιάζεσαι μέσα στο υπέροχο λευκό μαγιό σου και πίνεις το freddo σου. Και εκεί που έχεις λιώσει, κάποιος σε βρέχει!

SARLOT SEX AND THE CITY by Katia

SARLOT Είναι τελειομανής και άκρως ρομαντική. Ζει στο δικό της ροζ συννεφάκι και αρνείται πεισματικά σαν κακομαθημένο παιδί να κατέβει από αυτό. Θέλει να περνάει απαρατήρητη και να΄ναι διακριτική. Πολλές φορές καταπιέζεται παλεύοντας να είναι ‘’καθώς πρέπει’’. Σκέφτεται περισσότερο τους άλλους παρά τον εαυτό της. Η τυπικότητα και η ευγένεια είναι δυο στοιχεία που την διακρίνουν έντονα. Αγαθή και αφελής, γίνεται αρκετές φορές θύμα της μεγάλης της καρδιάς. Όνειρο της ήταν να ντυθεί νυφούλα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό που ήθελε είναι να παντρευτεί ή να φορέσει νυφικό για να την δει όλο της το σόι!

FAKELOS : ΜΑΛΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

FAKELOS: ΜΑΛΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Με το αριστερό μας χέρι πιάνουμε μία τούφα μαλλιών (ούτε παχιά ούτε λεπτή) και την κρατάμε προς τα πάνω τεντωμένη. Με την χτένα μας (ή την χτένα κρεπαρίσματος ακόμα καλύτερα) που κρατάμε με το δεξί, χτενίζουμε από μέσα προς τη ρίζα με γρήγορες κινήσεις 2-3 φορές.

ASTROLOGIA GUNAIKA TAYROS

GUNAIKA TAYROS Ο έρωτας για εκείνη είναι μια ιεροτελεστία που συμμετέχει με πάθος και αφοσίωση. Αργή, υπομονετική και σταθερή στις κινήσεις της, ξέρει πάντα τι κάνει .Έχει το χάρισμα της αποπλάνησης και δύσκολα της αντιστέκεται κάποιος. Όταν ερωτευτεί παραμένει πιστή Πηνελόπη. Σαν χαρακτήρας, την διακρίνει η διακριτικότητα και η ευγένεια.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

SEX AND THE CITY 2

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23.15 ΣΤΟΝ ALFA MAKING OF ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SEX AND THE CITY 2!!!

Γιώργος Rous - Το ξέρεις μου αρέσεις...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ! by Katia

Τελικά σε αυτή τη χώρα που γέννησε την δημοκρατία,υπάρχει ή δεν υπάρχει ελευθερία; Γιατί η google κατέβασε συγκεκριμένες αναρτήσεις από το τρoktiko μετά από διαμαρτυρία δημοσιογράφου; Γιατί παλεύουν να κλείσουν το τρωκτικό; Δεν είναι λίγες οι φορές που μαθαίνουμε πολλά σοβαρά πράγματα από αυτό, ενώ τα ΜΜΕ σωπαίνουν. Χθες διέκοψαν τη λειτουργία του...περιέργα και ξαφνικά! Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά αφήστε τον κόσμο να εκφράζεται! Αφήστε το τρωκτικό ελεύθερο!

FAKELOS: MESA APO TA MATIA ENOS ANTRA από την Katia











Γιώργος. Ετών 35. Ιδιωτικός υπάλληλος. Ελεύθερος και ωραίος. Χθες πήγε για ποτό στο eleven. Εκεί γνώρισε όπως μου αποκάλυψε μία γυναικάρα: ψηλή, ξανθιά με μακρυά ίσια μαλλιά, με υπέροχο μπούστο. Τον εντυπωσίασαν οι τεράστιες πυκνές βλεφαρίδες της και τα εκφραστικά μάτια της. Το τόσο καθαρό πρόσωπο της. Δεν έχασε λεπτό. Την διεκδίκησε. Αυτός και 5-6 άλλοι. Σε άλλη περίπτωση δεν θα το κανε αυτό γιατί δεν γουστάρει. Αλλά είχε μαγευτεί από κείνη και την ήθελε να την κάνει δική του. Και την έκανε. Η διακριτική του στάση την κέρδισε. Ήπιαν ένα μπουκάλι ουίσκι και περάσανε υπέροχα. Το ξημέρωμα τους βρήκε σπίτι της.

DRINGS : Mojito

Υλικά: 4 φύλλα δυόσμου 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 60ml λευκό ρούμι 1 λάιμ ή 60ml χυμό λάιμ σόδα Εκτέλεση: Χτυπάμε σε ένα ποτήρι με ένα γουδί τη ζάχαρη με τα φύλλα του δυόσμου και προσθέτουμε λίγες σταγόνες ρούμι. Βάζουμε τον πάγο,το υπόλοιπο ρούμι και τον χυμό του λάιμ. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε με σόδα. Γαρνίρουμε με τα φύλλα του δυόσμου και με μια φέτα λάιμ.

Radio Arvyla - Eftapsixi Pethera

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

FAKELOS : ΜΑΚΙΓΙΑΖ tips για ζουμερά χείλη από την Katia

Τα χείλη ανάλογα με το μήκος και το πάχος τους διακρίνονται σε σαρκώδη, λεπτά, μικρά ,καθοδικά κ.α. Πρώτη μας κίνηση είναι να πουδράρουμε τα χείλη. Με αυτό τον τρόπο σταθεροποιούμε το κραγιόν και το διατηρούμε για περισσότερη ώρα. Μετά για να διορθώσουμε το φυσικό περίγραμμα τους, χρησιμοποιούμε ένα μολύβι χειλιών στο φυσικό μας χρώμα. Με τo περίγραμμα μπορούμε να διορθώσουμε την γραμμή των χειλιών μας αλλά προσοχή: όχι σε μεγάλη απόσταση η φυσική μας γραμμή από την τεχνητή.

EUROVISION 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ by Katia

Κάθησα χθες και παρακολούθησα τον πρώτο ημιτελικό όπως προβλέπεται: με πίτσα, άφθονη μπύρα και καλή παρέα. Η eurovision είναι για μένα μια κολώνια που κρατάει χρόνια! Μ΄αρέσει να μαζευόμαστε, να σχολιάζουμε τις συμμετοχές και να γελάμε με τα κιτς ντυσίματα. Και φυσικά η στιγμή που είναι όλα τα λεφτά, είναι η ανατριχίλα που νιώθω κάθε φορά και η εθνική περηφάνια, όταν παρακολουθώ την αποστολή μας. Αυτό συμβαίνει ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που στέλνουμε τουλάχιστον αξιοπρεπής αποστολές. Βέβαια αυτό που δεν μου αρέσει είναι που πληρώνουμε εμείς του κόσμου τα λεφτά για τα πανάκριβα ντυσίματα των τραγουδιστών μας, για τους χορευτές και για όλους εκείνους που συνεργάζονται για να φέρουν εις πέρας την Ελληνική αποστολή.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ SEX AND THE CITY

Πρεμιέρα έκανε το sex and the city no2 στην Νέα Υόρκη, με τις πρωταγωνίστριες στην κυριολεξία να λάμπουν! Κάρυ, Σάρλοτ, Σαμάνθα και Μιράντα είναι και πάλι έτοιμες για δράση! Εμείς πρεμιέρα της ταινίας έχουμε την πέμπτη 27 Μαίου! I just can΄t wait!!! Περισσότερες φωτό στο mediasoup!

FAKELOS SYNTAGES: ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ

Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας λάδι κομμένα μανιτάρια 4 φρέσκιες ντομάτες χωρίς τη φλούδα αλατοπίπερο, knor μισό ποτήρι κόκκινο κρασί μισό πακέτο μέτριο κριθαράκι Εκτέλεση: Βάζουμε στην χύτρα το λάδι και σε χαμηλή φωτιά τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι,τα μανιτάρια και στο τέλος το σκόρδο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από την Katia

Μετράς τις μέρες σαν το φαντάρο που περιμένει να απολυθεί, σαν τον φυλακισμένο που περιμένει την ημέρα της ελευθερίας του! Αυτό είναι για σένα οι διακοπές! Ελευθερία! Ελευθερία από το γραφείο και από το στριμένο αφεντικό σου! Ελευθερία από την Αθήνα και από τους στριμωγμένους δρόμους της! Ελευθερία από την φασαρία, το άγχος και το τρέξιμο! Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει να σαι τύφλα στο μεθύσι και να περπατάς μέσα στα σοκάκια ξυπόλητη με τα πέδιλα στο χέρι και την κολλητή σου αγκαλιά. Να μην κοιτάς ποτέ το ρολόι και απλά να κοιτάς τον ήλιο.

ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ; by Katia

Είσαι σε ένα party. Φοράς ένα υπέροχο σικάτο,μαύρο φόρεμα. Kάθεσαι σε μια γωνία κρατώντας το martini σου και περιμένωντας αμήχανα να εμφανιστεί κάποιος γνωστός σου. Σε λίγη ώρα περιτριγυρίζεσαι από φίλους. Το παίζεις άνετη, αλλά δεν είσαι. Είσαι πιο μόνη από ποτέ. Τι κι αν ο χώρος είναι full από κόσμο; Tι και αν η αίθουσα είναι γεμάτη από φωνές και από δυνατή μουσική; Eσύ δεν βλέπεις, εσύ δεν ακούς. Είσαι εκεί, χαμένη στον δικό σου μελαγχολικό κόσμο. Σ΄ένα κόσμο μοναχικό και έρημο.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

FAKELOS : SYNTAGES ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΡΟΣΕΡΗ MAΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

Υλικά: μακαρόνια 250 g (μισό πακέτο) φιογκάκια, βίδες, κοχύλια ή ότι άλλο ζυμαρικό σας αρέσει καλαμπόκι (κονσέρβας) τόνος (κονσέρβας) 1 κ.σ.. κέτσαπ 2 κ.σ μαγιονέζα αλάτι Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια και μόλις είναι έτοιμα και τα σουρώσουμε τα ξεβγάζουμε με κρύο νερό.Βάζουμε μόνο αλάτι και όχι λάδι ή βούτυρο.

RUN TO YOU-WHITNEY HOUSTON

DRINGS : ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Υλικά : 6 φρέσκες φράουλες λίγο λικέρ φράουλας 50 ml κίτρινη τεκίλα 20 ml χυμός λά'ι'μ 20ml triple sec (cointreau) Εκτέλεση :Κτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender.

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ από την Katia

1) Θέλω να σε παντρευτώ 2) Σου απαγορεύω να βγείς με τους φίλους σου 3) Με τον φίλο μου τον Μήτσο είμαστε fuck buddies 4) Χαλάω 500 ευρώ το μήνα για κομμωτήριο, μανικιούρ,πεντικιούρ και χαλάουα 5) Σιχαίνομαι το μαγείρεμα!

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ASTROLOGIA GUNAIKA KRIOS

Ανεξαρτησία, περηφάνια, θηλυκό. Σίγουρα μία γυναίκα που κανείς άντρας δεν μπορεί να την κλείσει μέσα σε ένα σπίτι. Σίγουρα μία γυναίκα καριέρας. Της αρέσει να ψάχνεται και να πειραματίζεται στον έρωτα. Έχει τόσο δυναμική προσωπικότητα που ελκύει δίπλα της σαν μαγνήτης, τους αδύναμους άντρες.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ από την Katia

Τον γνώρισες σ΄ένα σπίτι ενός κοινού γνωστού σας. Δεν σου έκανε καμία απολύτως εντύπωση όταν τον πρωτοείδες. Ίσως γιατί ήξερες πως είναι παντρεμένος.Ίσως επειδή εκείνη την εποχή είχες μπουχτίσει απ΄τους λάθος άντρες και δεν ήθελες ούτε κατά διάνοια να έχεις σχέση. Είναι ψηλός,πολύ ψηλός για τα μέτρα σου και ογκώδης. Έχει ξυρισμένο κεφάλι και διαπεραστικά πράσινα μάτια...ίσως το μόνο ωραίο που έχει πάνω του. Πίνετε τα ποτά σας,γελάτε , μιλάτε όλοι μαζί για όλα τα θέματα της επικαιρότητας μέχρι που η κουβέντα φτάνει στην γυναίκα του.Εκείνος δεν θέλει να μιλήσει. Παγώνει.

10 tips για γρήγορο αδυνάτισμα!

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις ματ που θα σε κάνουν να χάσεις κιλά σε λίγες μόνο εβδομάδες! Αλλά μην πιστέψεις ποτέ κάποια τακτική που θα σου υπόσχεται γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα. Αυτό δυστυχώς για όλες μας δεν υπάρχει! Και ούτε το να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας βοηθάει σε κάτι! Απλά μας πηγαίνει πίσω. Τα βήματα είναι απλά και εγγυημένα αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα!

ASTROLOGIA ANTRAS KRIOS

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ Όση αστρολογία και αν διαβάσεις για τους άντρες Κριούς, μία είναι η λέξη που θα βλέπεις συνέχεια, η λέξη ΘΕΡΜΟΣ!!! Φωτιά και λάβρα λοιπόν μας προέκυψε το κριαράκι, το οποίο συνήθως παντρεύεται σε μεγάλη ηλικία γιατί δεν θέλει πολλά πολλά και δεσμεύσεις. Είναι άστατος, απρόβλεπτος και τον φτιάχνουν τα απαγορευμένα. Αλλού τον ψάχνεις και αλλού τον βρίσκεις! Τι κι αν το χει αυτός το κέρατο στο κεφάλι; Μάλλον εσύ θα το φας!

FAKELOS :SEX Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά από την Katia

Είναι Σάββατο βράδυ και είσαι στο πιο in club της παραλιακής με τα δύο κολλητάρια σου την Ελίνα και την Ρούλα. Έχετε πιει ήδη όλο τον Βόσπορο και κάτι λιγάκι παραπάνω! Οι μαργαρίτες φράουλα πάνε και έρχονται και συ έχεις χάσει τον λογαριασμό τόσο πολύ που κάθε φορά που περνάει η σερβιτόρα σου λέει απλά: ‘’ξέρω..ξέρω...’’ και επιστρέφει με άλλον ένα γύρο. Χορεύετε σε τρελούς ρυθμούς ενώ ο ιδρώτας στάζει λες και έκλεισες 3ωρο στο γυμναστήριο. Είναι η πρώτη φορά που δεν σε νοιάζει τι παίζει γύρω σου από αρσενικά και τότε ακριβώς είναι η ευλογημένη νύχτα που σου σκάει το καλό το ‘’τρίκαλο’’! Η Ρούλα σε σπρώχνει με νόημα να γυρίσεις να κοιτάξεις απ΄την άλλη πλευρά, αλλά εσύ είσαι αλλού για αλλού ! Μέχρι που γυρνάς...και παθαίνεις ταράκουλο!

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

FAKELOS : ΜΑΚΙΓΙΑΖ tips για μαύρους κύκλους,σακούλες και ευρυαγγείες by Katia

ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ Όταν έχουμε μαύρους κύκλους, προτού βάλουμε το make up βάζουμε πορτοκαλί καμουφλάζ. Το καμουφλάζ είναι ένα προϊόν σαν το concealer αλλά πολύ καλυπτικό και γι΄αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες με ταμποναριστές κινήσεις.

Petroula Kai Sultan Radio Arvila

FAKELOS : ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ από την Katia

Είναι με τον Αντώνη τέσσερα χρόνια και κάτι. Έχει πάψει πλέον να μετράει τους μήνες όπως στην αρχή. Μετά από πολέμους και ατελείωτες μάχες, κατάφεραν να βρούνε την χρυσή τομή στην σχέση τους. Ισορρόπησαν και κάνανε συμβιβασμούς για να είναι μπορέσουν να συνυπάρξουν. Τόσο κλάμα δεν έριξε ούτε η Μάρθα Βούρτση! Αλλά στο τέλος νικήσανε και μάθανε να ζούνε αρμονικά ο ένας με τον άλλον. Τώρα εκείνη κάθεται αναπαυμένη στις δάφνες της, στον καφέ καναπέ που συμφωνήσανε από κοινού να αγοράσουνε πριν λίγους μήνες. Έχουν λύσει τα θέματα τους και απολαμβάνουν την ηρεμία και την ασφάλεια της αγάπης τους. Μέχρι που εκείνη σαν γυναίκα που είναι, αρχίζει να τρώγεται με τα ρούχα της. Κάτι της φταίει αλλά δεν ξέρει τι και είναι έτοιμη να επιτεθεί: Φοράει και πάλι την παραλλαγή, το κράνος, παίρνει το όπλο της και κρύβεται πίσω από τον καναπέ σε θέση βολής.

Min to peis pouthena - Stathis Drogwsis

FAKELOS : ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ από την Katia

‘’Επιστροφές καταστροφές’’ που λέει και ο αγαπημένος μας Τερζής! Αναρωτιέμαι πόσο πετυχημένη μπορεί να είναι μία σχέση όταν ξαναγυρίζεις μετά από μήνες ή ακόμα και μετά από χρόνια; Είναι ικανή αυτή η σχέση να επιβιώσει; Τον Μάκη που τον χώρισες πριν ένα χρόνο γιατί στα φόρεσε και σ΄έκανε τάρανδο καλοκαιριάτικα, μπορείς να τον συγχωρέσεις και να τον εμπιστευτείς και πάλι; Ή θα χαλάς όλη την φαιά ουσία σου κάνοντας τον αστυνόμο Μπέκα κάθε μέρα; Οι παλιοί λένε πως ξαναζεσταμένη σούπα δεν τρώγεται και νομίζω πως έχουνε δίκιο! Πιο το νόημα να ξέρεις τα πάντα όλα για τον άλλον από το πρώτο λεπτό της σχέσης; Που είναι η μαγεία και το μυστήριο; Γιατί να ξέρεις πως ο Βαγγέλης δεν βρίσκει ποτέ τον στόχο στην λεκάνη;

FAKELOS :ANTRES ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ ΠΙΠΙΝΙ ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ από την Katia

Είναι 24 Μαίων και 6 χρόνια μικρότερος από εσένα. Στην αρχή είσαι επιφυλακτική, μια και δεν το χεις ξανακάνει ποτέ, αλλά η μπεμπεδίστικη φάτσα του που μοιάζει με σκυλί του Αγίου Βερνάδου σε πείθει να του δώσεις μία ευκαιρία και την δίνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αρχίζετε να βγαίνετε σε club φυσικά και σε μπουζούκια. Το πιπίνι χοροπηδάει σαν το κατσίκι ενώ εσύ παρακαλάς να βρεις ένα σκαμπώ να καθήσεις γιατί σ΄έχουν πεθάνει τα πόδια σου από την ορθοστασία! Τον κοιτάς με απορία και αναρωτιέσαι ‘’τι πίνει και δεν μας δίνει...’’. Το παίζεις cool παρόλο που οι κάλοι στα πόδια σου έχουν πάρει φωτιά. Ξαφνικά νιώθεις έντονα το χάσμα γενεών να σας χωρίζει χιλιόμετρα, αλλά τα παθιάρικα φιλιά που σου δίνει σε στέλνουν αδιάβαστη! ‘’Σ΄έχω κάνει Θεό’’ σου τραγουδά με πάθος και τον πιστεύεις αφού δεν χάνει την ευκαιρία να σε φλερτάρει διακαώς.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΗΣ από την Katia

Σύνταξη δεν θα πάρω ποτέ η χριστιανή εκτός αν μπω στο βιβλίο Γκίνες ως η γηραιότερη γυναίκα του κόσμου και δουλεύω στα Hοntos στα 92, με την ρυτίδα πρώτη μούρη στο καβούρι και την μασέλα στο ποτήρι δίπλα από την κρέμα νυχτός! Σπίτι δικό μου δεν θα αγοράσω γιατί και πάλι συνέταιρο θα χω το κράτος και γιατί να μην έχω την κυρά Σούλα, την σπιτονοικοκυρά μου που με πρίζει για την ατακτούλα γειτόνισσα του 1ου; Λεφτά να μαζέψω στην τράπεζα αποκλείεται! Ο Χριστός και η Παναγία! Για να μου πτωχεύσει η Ελλαδίτσα και να μου τα πάρει η γκεστάπο η Μέρκελ; Δεν θα θελα! Προτιμώ να τα θάψω στο οικόπεδο του μπαμπά μου στην Λούτσα σε σεντούκι όπως έκαναν πριν 100 χρόνια και βάλε!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ από την Katia

Όλες αυτές τις μέρες με την τρομολαγνεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης όσον αφορά την οικονομική κρίση και την ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας,δεν είδα έναν άνθρωπο που να μην με κοιτάζει με πόνο και με θλίψη. Δεν είδα έναν άνθρωπο που να μην είναι χαμένος και προβληματισμένος Φόβος και τρόμος πίσω από κάθε βλέμμα..πίσω από κάθε λέξη... Όλη αυτή η ‘’πολεμοχαρής’’ ατμόσφαιρα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ούτε καν εμένα που τόσα χρόνια ‘’απείχα’’ συνειδητά από τα στημένα παιχνίδια της πολιτικής και της εξουσίας. Προτιμούσα να μην γνωρίζω τι συμβαίνει γύρω μου, παρά να ενημερώνομαι. Πάντα μάθαινα τα πιο σημαντικά γεγονότα και πάνω από όλα ήμουν και ένιωθα υγιής. Μέχρι που αποφάσισα να σοβαρευτώ...να αλλάξω σελίδα στην ζωή μου και ξεκίνησα να βάζω μεγάλους στόχους και να συμπεριφέρομαι περισσότερο σαν ώριμη γυναίκα.

'Sex and the City 2' Trailer

FAKELOS: SYNTAGES SALATA TOU SEF

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ υλικά: 4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες 200 γρ διάφορα τυριά σε κύβους ( γραβιέρα Νάξου, Κρήτης , γκούντα, ρεγκάτο κτλ) 2 αυγά σφικτά 1 μαρούλι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 αγγούρι σε ροδέλες 2 ντομάτες φρέσκιες 6 πράσινες ελιές αλατοπίπερο

Radio Arvyla - τα μωρά πολύ γέλιο

FAKELOS : ANTRES- ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:SKROUTZ από την Katia

Είναι μελαχρινός και αδύνατος φυσικά αφού τσιγκουνεύεται ακόμα και για να φάει! Τον λένε Βασίλη,είναι ιδιωτικός υπάλληλος, μένει με την μάνα του και τον πατέρα του και είναι 37 χρονών γάιδαρος. Τον γνωρίζεις σε μια παρέα και στην αρχή σου φαίνεται γλυκός και συνεσταλμένος .Ζητάει το τηλέφωνο σου και σε παίρνει την επόμενη μέρα για να σου προτείνει να βγείτε. Στολίζεσαι και βγαίνεις μαζί του σε ενα cafe κάπου στην Φιλαδέλφεια.Μετά από κανένα δίωρο συζήτησης έρχεται η ώρα να φύγετε και ζητάτε τον λογαριασμό. Σαν σωστή κυρία που είσαι βγάζεις το πορτοφόλι σου και ετοιμάζεσαι να πληρώσεις. CRASH TEST NUMBER ONE: Βγάζει και εκείνος το πορτοφόλι του αργά και επώδυνα καθώς η σερβιτόρα έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με την όλη καθυστέρηση.Τον κοιτάς και σε κοιτάει , λες και είσαστε αντιμέτωποι σε καουμπόικη μονομαχία για το ποιος θα σκοτώσει τον άλλον πρώτο.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

NA PANTREYTEI KANEIS H NA MHN PANTREYTΕΙ? από την Katia

Πριν λίγες μέρες μια φίλη, μου εξέφρασε μία απορία της, μία βαθύτερη σκέψη της. Αναρωτήθηκε αν πραγματικά ήθελε να παντρευτεί γενικότερα ή αν αυτή είναι μία επιθυμία των άλλων γύρω της που απλά την ‘’μάθανε’’ να το θέλει και αυτή. Είναι μαυρομάλλα, αδύνατη, με καστανά σκούρα μάτια και υπέροχο χαμόγελο. Πριν τρεις μήνες έκλεισε τα τριάντα. Δουλεύει σε μία διαφημιστική εταιρία στο κέντρο της Αθήνας , από το πρωί μέχρι το βράδυ για 900 ψωροευρώ, όπου τα μισά τα δίνει στον γλοιώδη σπιτονοικοκύρη της και τα άλλα μισά τα διαθέτει σε έξοδα του σπιτιού και σε λούσα. Είναι κοινωνική, έχει παρέες αλλά το βράδυ όταν γυρίζει σπίτι είναι πιο μόνη από ποτέ. Αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση. Τα χρόνια περνούν και άθελα της μαζί με αυτά η λίστα των αντρών που έχουν περάσει από το κρεβάτι της ολοένα και μεγαλώνει! Έχει ξεπεράσει πλέον τον απαιτούμενο αριθμό που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική ομάδα και έχει φτάσει στους αναπληρωματικούς, τον προπονητή, τον διαιτητή, μην σας πω και τους σεκιουριτάδες του γηπέδου!

EIKOSARES VS TRIANTARES από την Katia

Τις βλέπω εκεί:Στέκονται μές την φρεσκαδούρα στην στάση του λεωφορείου και χαχανίζουν απλόχερα,αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου, καθώς εγώ περνάω από δίπλα με το αυτοκίνητο μου. Τις παρατηρώ πίσω από τα μαύρα μου γυαλιά κάθως περιμένω στο φανάρι: είναι ακούραστες και λαμπερές παρόλο που πάνε σερύ στην δουλειά μετά από μπουζούκια και after club! Εγώ αν δεν κλείσω δεκάωρο στο κρεβάτι είμαι σαν τα ρακούν με κύκλους γύρω από τα μάτια και τρικλίζω σαν ακυβέρνητο καράβι στ΄ανοιχτά δεξιά και αριστερά!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...